– Klubben er ikke avhengig av Lars, men vi er avhengig av dyktige trenere. Vi mener vi har bygget opp en tydelighet på det sportslige, med mye kompetanse både rundt A-laget og utviklingsavdelingen, sier daglig leder i Sandefjord Fotball Per Ketil Berg til Sandefjord Blad.
Den siste uken har det blitt meldt i flere medier at Bohinen skal være en av de heteste kandidatene til å ta over trenerrollen i Viking.
Engelskmannen Ian Burchnall fikk sparken i Viking 9. november. Da var det klart at klubben skulle spille i OBOS-ligaen i 2018.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Jeg tenker at det er to typer henvendelser. Én ting er å lufte en interesse, det må de få lov til uten å snakke med oss. Hvis de ønsker å forhandle seriøst med Lars er det noe annet. Da må vi gi et samtykke. Slik jeg har fått det forklart, har det ikke vært noen reelle forhandlinger, sier Berg.
Bohinen har egentlig kontrakt med Sandefjord ut neste sesong. Han har ledet Sandefjord til to opprykk til Eliteseiren, første gang i 2014 og i 2016 etter at han gikk ned til OBOS-ligaen med klubben i 2015.
I årets sesong endte Sandefjord åp en 13.-plass i Eliteserien, rett over kvalikplassen med 36 poeng.
Bohinen er for tiden på ferie i Dubai, i en sms til Sandefjords Blad skriver han følgende om ryktene rundt Viking-jobben.
«Ikke hørt noe konkret fra Viking, så det er intet å kommentere annet enn at det er hyggelig å føle seg ønsket».
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22