Sandefjord - Molde 3-3:
Formlaget Sandefjord var ute etter å ta nok en skalp da Molde kom på besøk søndag kveld.
Hjemmelaget så lenge ut til å ha god kontroll, men mot slutten av kampen raknet det fullstendig for Lars Bohinens menn. Etter en god og effektiv snuoperasjon vant Molde 3-2. Björn Bergmann Sigurdarson snudde kampen til 2-1 med sine to scoringer etter pause i det 67.- og 72. minuttet. Da hadde Håvard Storbæk gitt hjemmelaget ledelsen i første omgangen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Abdoulaye Seck utlignet, før Fredrik Brustad fortsatte målshowet da han satte inn 3-2 i det 77. minuttet. På overtid ble Flamur Kastrati lagt i bakken av Molde-keeper Andreas Linde. Pau Morer satte ballen i mål hele seks minutter på overtid. Et skikkelig intenst drama.
– Fy faen for en kamp, sa Kastrati til Eurosport etter kampen.

Vanvittig overtidsdrama da Sandefjord tok poeng mot Molde

– Vi er et ekkelt lag å møte

Eurosports fotballekspert Thomas Myhre er begeistret over det Sandefjord har prestert denne sesongen. Da det ble poeng på overtid var den tidligere keeperen mektig imponert.
– Helt fantastisk, sa Myhre om kampen i Fotball Direkte da Morer satte inn straffescoringen seks minutter på overtid.
Kastrati tror det blir tøft å komme til Sandefjord for å hente poeng denne sesongen med den innstillingen laget og spillerne viser.
– Vi er et ekkelt lag å møte. Det er ingen som skal komme til Sandefjord for å ta poeng. Det skal jeg love deg, fortalte Sandefjord-spissen.
Se alt av Eliteserien i Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang!
Sigurdarson viste seg frem med to scoringer på fem minutter og var sterkt involvert da Molde snudde 0-1 til 2-1. Etter kampen var måtte han slukøret innse at Sandefjord fikk med seg et poeng.
– Helt sykt. For en fotballkamp. Når vi klarer å score tre mål skal vi vinne kampen. Jeg er veldig skuffet, fortalte Sigurdarson til Eurosport.

– Han spilller lagkameraten i trøbbel

Sandefjord er tydelig i form. Hjemme mot Molde tok vertene føringen og etablerte et press på gjestene. I det 34 minuttet kom belønningen. Babacarr Sarr rotet med ballen inne på egen halvdel etter en pasning fra Etzas Hussein. Håvard Storbæk var nådeløs og snappet ballen fra Molde-spilleren. Sandefjord-spilleren hadde nærmest fri vei mot mål og satte ballen i mål med innsiden av foten. En grei scoring.
Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen er kritisk til Husseins pasning til Sarr.
– Sarr skal aldri ha den ballen fra Hussein der. Han spiller jo lagkameraten sin i trøbbel, for han må jo se at det står spillere rundt ham. Det er det jeg kaller en bekvemmelighetspasning – man spiller til medspiller fordi det lar seg gjøre, men det har ingenting for seg, forklarte Eriksen under Fotball Direkte.
Molde skapte fint lite før pause. Det fikk nok spillerne høre i garderoben i pausen. Ole Gunnar Solskjær var kritisk til den svake prestasjonen fra eget lag.
– Det var ingenting som var godkjent i den første omgangen, var dommen fra Molde-treneren.

Stygg Sarr-smell

Der var kun spilt seks minutter av den andre omgangen før det ble tilløp til dramatikk. Babacarr Sarr la Flamur Kastrati i bakken. I det Molde-spilleren gikk i bakken var armen hektet sammen med armen til Sandefjord-spissen. I fallet så det tilsynelatende ut som at Sarr vred armen. Kastrati kom seg på beina med en gang og tilkalte helsepersonell.
Etter å ha fått behandling i noen minutter gikk Sarr av mens han holdt seg til skulderen. Trolig var den ute av ledd. Sarr ble erstattet av Petter Strand.
Ole Gunnar Solskjær fikk noe å juble for etter pause. I det 67. og 72. minuttet snudde Björn Bergmann Sigurdarson kampen for gjestene med to kjappe scoringer.
Men det skulle bli mer dramatikk. To minutter senere stanget Abdoulaye Seck ballen i mål på Joackim Olsen Solbergs frispark. Men i det 77. minutt fant Eirik Hestad Fredrik Brustad inne foran mål. Spissen headet ballen ved lengste stolpe og Molde var igjen i ledelsen.
Sandefjord utlignet på straffespark seks minutter på overtid og sikret seg et poeng.
Slik startet lagene:
Sandefjord: Jónsson, Seck, Reppesgård Hansen, Gana Kane, Demba Bindia, Olsen Solberg, Storbæk. Kurtović, Sødlund, Kastrati, Morer.
Molde: Linde, Remmer, Gregersen, Toivio, Gabrielsen, Hestad, Hussain, Sarr, Svendsen, Bergmann Sigurdarson, Brustad.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29