– Johan er en gammel Viking-spiller, og vi ønsker å undersøke om det er aktuelt for han å komme tilbake til Viking, sier klubbens daglige leder, Eirik W. Henningsen, til NRK.
Tirsdag ble det bekreftet at 31-åringen ikke fornyer kontrakten med Rosenborg etter 2017-sesongen.
– Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg, og jeg ønsker å takke lagkamerater, trenere, Kjernen og alle i og rundt klubben for tre fine år. Det har vært en dialog mellom klubben og meg gjennom året, og nå er det godt å få en avklaring om fremtiden. Jeg kommer uansett til å følge med Rosenborg fremover og ønsker all sammen lykke til videre, sa Lædre Bjørdal til RBK.no.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Dermed ligger veien åpen for en potensiell retur til Viking, hvor midtstopperen spilte fra 2003 til 2006 og fra 2011 til 2013.
– Vi trenger midtstoppere, så det passer godt at Johan er ledig nå, sier Henningsen.
Onsdag morgen skal NRK ha blitt informert om at Lædre Bjørdal sitter i møter om fremtiden med sin agent Tore Pedersen.
Johan Lædre Bjørdal har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag.
Tirsdag ble det klart at Bjarne Berntsen overtar som hovedtrener for Stavanger-klubben. Med seg får han Bjarte Lunde Aarsheim som assistent, mens tidligere Vidar-trener Morten Jensen også blir en del av trenerteamet.
I etterkant av pressekonferansen hintet Henningsen til Aftenbladet om at flere spillere kan være på vei inn dørene i Jåttåvågen i nærmeste fremtid.
– Det kan fort skje noe denne uken. Vi skulle gjerne fått litt mer penger ut av emisjonen, sånn at vi ville vært helt trygge på at dette ordnet seg allerede nå.
Spillere som skal være nære en overgang er Vidars Ingvald Halgunset, Sandnes Ulfs Viljar Vevatne og Christian Landu Landu, som er på utgående kontrakt med Tromsø.
– Det er ingen som er klare for klubben enda, det henger på at vi må få avklart at vi kan få signere nye spillere. Nå har det vært viktig å få hovedtrener på plass, så nå skal han være med å ta føringen på prosessen med tanke på spillerkjøp. Men jeg kan bekrefte at vi har en god dialog med aktuelle nye spillere, sa Henningsen.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22