Sivert Solli er på utgående kontrakt med Rosenborg, nå er han klar for den ferske Eliteserieklubben Ranheim i 2018. Det skriver klubben på sine egne hjemmesider.
– Sivert er en spennende spiller og med de kvalitetene som vi i Ranheim ser etter, sier Ranheim-trener Svein Maalen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Solli har vært i Rosenborg siden 2015, men har den siste sesongen vært utlånt til OBOS-klubben Elverum som rykket ned og klare for andredivisjon i 2018.
Nå skal Solli hjelpe Ranheim med å overleve i Eliteserien neste sesong.
– Han har spilt et år i Elverum og fått erfaring i førstedivisjon. Sivert kjenner stilen ganske godt, og passer godt inn i flere roller hos oss, men skal i utgangspunktet spille i angrepsleddet, sier Maalen til Adresseavisen.
Daglig leder Frank Lidahl forklarer at det har vært et godt samarbeid med Rosenborg i forhandlingene om overgangen.
– Dette er en identitetssignering for oss. Vi har hatt en god dialog med Rosenborg for å løse opp i økonomien knyttet til den. De har vært veldig løsningsorienterte, sier Lidahl til avisen.
Ranheim har flere spillere på utgående kontrakt. Innen to uker kan hele seks spillere i teorien forlate klubben. Dette inkluderer lagets to beste målscorere og de fire beste servitørene i årets sesong i form av Kim Ove Riksvold, Michael Karlsen, Øyvind Storflor, Mads Reginiussen, Alexander Foosnæs og Magnus Blakstad.
Klubbledelsen har uttalt at de ikke stresser med denne situasjonen.
– Vi har hatt, og har, dialog med alle seks. Dette er en tredelt sak. Det handler om å avklare sportslige forventninger inn mot hver enkelt, spillernes egne ambisjoner og de økonomiske betingelsene, uttalte Lidahl.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22