Rosenborg ledet 2-0 i cupfinalen for G19 mot molde lørdag. Men ett kvarter inn i andre omgang hadde Molde utlignet i det som utspilte seg til å bli et oppgjør med mye temperatur.
Kampen ble avgjort på straffesparkkonkurranse etter at ekstraomgangene forløp målløst. Der måtte det hele syv runder til for å kåre en vinner. Molde ble cupmestere i G19 etter at Rosenborgs Erik Nordengen bommet på sitt forsøk.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
Dermed var det noen skuffede trøndere som gikk i garderoben etter kampen.
For Erik Boheim kokte det så mye at han kastet sølvpokalen i søpla. Det var Adressavisen først til å melde etter kampen.
– Jeg samler ikke på andreplasser, sa han til avisen etter kampen.
Denne oppførselen aksepterer ikke Rosenborg, som søndag melder på twitter at de at har kalt Boheim inn på teppet og gitt han en kraftig irettesettelse.
Gjennom klubben forklarer Botheim at han angrer på oppførselen sin og beklager ovenfor klubben, NFF og Molde.
– Jeg har fått en kraftig irettesettelse av Rosenborg og det med rette. Det jeg gjorde er ikke i tråd med hverken mine eller klubbens verdier. Jeg gikk langt over grensen og sender en uforbeholden beklagelse til NFF, Molde og Rosenborg, sier Botheim.
I kveld møter Rosenborg Viking i Eliteserien. Der vil mest sannsynlig Botheim være med i troppen og feire seriegullet i etter kampen.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57