Samuel Adegbenro regnes av mange som Vikings aller største stjerne. Nigerianeren kom riktignok sent i gang med årets Eliteserie-sesong på grunn av skader, men har allerede scoret tre mål på ni kamper for laget som ligger på bunnen av tabellen. Flere norske klubber skal ifølge Stavanger Aftenblad ha forhørt seg om 21-åringen som Viking angivelig håper å få 8-10 millioner kroner for.
– Rosenborg har luktet litt på Samuel Adegbenro, men det har mange norske klubber gjort, sier klubbens sportslige leder, Bård Wiggen, til Aftenbladet.
Eurosports fotballeksperter sa i tabelltipset før sesongen at Viking var et av lagene som var vanskeligst å plassere på tabellen fordi de kunne bli hva som helst, men mente at Adegbenro ble lagets nøkkelspiller denne sesongen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Samuel Adegbenro vil ha et stort ansvar i år. Han har X-faktoren som trengs. Det gjør at han kan vinne kamper på egen hånd, mente Kjetil Rekdal og co. i tabelltipset hvor Viking ble tippet på 9. plass.

Jobber med spillerkjøp

Det norske overgangsvinduet åpner 21. juli. Atta Aneke, Adegbenros agent, sier til Aftenbladet at det er realistisk at spilleren hans da forlater Stavanger.
Avisen mener videre at Tommy Høiland nærmer seg en retur til Rogaland og at Jonas Grønner er en annen spiller Viking-trener Ian Burchnall har hatt i kikkerten.
Nylig kom det frem at det var aktuelt for Viking å selge sin egen storstue for å bidra til bedre økonomi.
– Her er det én ting som gjelder: Viking må overleve, har Rekdal tidligere uttalt til Eurosport.no.
Eurosport.no lyktes ikke i å få kontakt med Bård Wiggen mandag ettermiddag.
Vikings neste kamp er på søndag borte mot Lillestrøm. Kampen ser du på Eurosport Player.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09