Med åtte poeng opp til Rosenborg og ni poeng igjen å spille for, var det teoretisk mulig for Molde å ta igjen Rosenborg i kampen om seriegullet. Men da kunne de ikke avgi poeng hjemme mot Kristiansund.
Molde hadde ikke tapt en kamp siden 20. august da de møtte Stabæk. Med andre ord har de syv strake kamper uten tap, før lørdag kveld.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
7 TIMER SIDEN

Dårlig spill i 90 minutter

Møtet med Krisiansund ble både jevnt og spennende. Helt frem til det 70. minutt. På corner bel Bamba stående umarkert foran boksen. På lekkert vis flikket han ballen i mål og sikret Kristiansund-seier.
Molde-trener, Ole Gunnar Solskjær var langt ifra fornøyd med det han fikk se av laget under lørdagens kamp. Konklusjonen etter kampen var bruktal.
– I de periodene og kampene vi har været dårlig har vi alltid kommet tilbake og hatt et ekstra trøkk på lager og moral til å snu det. I dag var det i løpet av 90 minutter nesten ikke godt spill å se, sier Solskjær etter kampen.
Selv om alt håp om gull er ute for Molde nå, er muligheten for medalje absolutt til stede. Solskjær regner med om laget sikrer fire poeng i de to siste seriekampene, sikrer de også medaljen. Med en kamp mer spilt er Molde nå på andreplass, med tre poeng ned til Sarpsborg 08 som i skrivende stund holder bronseplassen. De har også helt lik målforskjell som Molde. Strømsgodset er tre poeng bak der igjen på en fjerdeplass.
Rosenborg har dermed tatt sitt tredje strake seriegull. De møter i morgen Aalesund som ligger på nedrykk.
  • Kampen mellom Aalesund og Rosenborg kan du følge på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 20.00!

Kristiansund nær ved å sikre plassen

– Det er et gigantstek for Kristiansund om å få spille på øverste nivå i 2018, sier Eurosports ekspertkommentator etter kampen.
Dette var tre svært viktige poeng for Kristiansund i nedrykksstriden. Med en kamp mer spilt er de nå oppe på en 12.-plass, med åtte poeng ned til direkte nedrykk og seks poeng ned til kvalikplass.
– Det er kanskje den største dagen i KBK sin historie når vi slår storebror, sier trener Christian Michelsen til Eurosport etter kampen før han fortsetter:
– Unnskyld ordet, men det blir et helvete helt inn. Men vi er med og det er tre uhyre vikige poeng vi tar med oss. Vi skal ha tunga rett i munnen også skal vi stå på videre, så får vi som fortjent tilslutt.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 PÅ 18:36