Det melder det tyrkiske nettstedet Fotospor.
Nettstedet var også på banen i forkant av Martin Linnes' overgang fra Molde til samme klubb i 2016. Da endte 26-åringen opp med å signere en tre og et halvt årskontrakt med Istanbul-klubben.
Galatasaray, som på sensasjonelt vis røk ut av Europa League-kvalifiseringen mot Östersund, skal være på jakt etter en ny venstreback. Ifølge Fotospor skal RBK-profilen være blant de heteste kandidatene.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Meling fra Rosenborg er et hett navn i Galatasaray. Offensive backer er en svært viktig del i spillesystemet til trener Fatih Terim, sier den anerkjente fotballjournalisten Levent Tüzemen.
TV-kanalen A Spor diskuterte også Rosenborg-spillerens potensielle overgang til Tyrkia i går kveld (saken fortsetter under):
Etter overgangen fra Stabæk før 2017-sesongen har 23-åringen fortsatt sin positive utvikling i Trondheim. Meling fikk sin landslagsdebut 5. oktober mot San Marino, og står foreløpig med fire kamper med flagget på brystet.
  • Se Mesterfinalen: Lillestrøm – Rosenborg på MAX og Eurosport Player mandag 5. mars kl. 19.00!
Kåre Ingebrigtsen gikk så sent som mandag ut og meldte at han var optimistisk med tanke på å beholde sine viktigste spillere i 2018.
– Jeg har aldri vært så sterk i troen på at vi beholder stallen gjennom et vindu, som jeg er nå. Mange i troppen har vært her i kort tid. Dessuten ligger spillerne på et litt annet prisnivå enn for noen år siden, sa RBK-sjefen til Adresseavisen.
Mye tyder på at lagets største stjerne, Nicklas Bendtner, tar nok en sesong i sort og hvitt. Ifølge avisen var det stille rundt både dansken og keeper André Hansen.
Med både Jørgen Skjelvik og Johan Lædre Bjørdal ute av portene på Lerkendal vil nok Ingebrigtsen helst unngå å miste enda en forsvarsspiler.
Fra før har Melings konkurrent på venstrebacken, Alex Gersbach, gått ut og sagt at han ønsker mer spilletid.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22