LERKENDAL STADION/OSLO (Eurosport.no): Trønderne har sikret seg det svenske talentet Jonathan Levi (21) på en kontrakt med fire og et halvt års varighet. Midtbanespilleren kommer fra Östers IF på nivå to i svensk fotball. Der har han fem scoringer på elleve seriekamper.
21-åringen har også vært en del av det svenske U21-landslaget og spås en lys fremtid.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
– Når Rosenborg ringer på døren, er det ikke mange som kan takke nei. Jeg hadde andre tilbud, men dette kunne jeg ikke takke nei til. Jeg er veldig glad for at jeg får denne sjansen, Rosenborg er kanskje den største klubben i Skandinavia og jeg får frysningen bare av å ha denne drakten på meg, sier Levi til Eurosport.no.
– Hvilken type spiller er du?
Jeg er en offensiv midtbanespiller som helst spiller sentralt, men som også kan spille på kanten. Jeg er rask, teknisk og har et bra skudd. Jeg håper og kunne vise det til fansen om et par uker.
(saken fortsetter under bildet)
Levi er spilleklar når det norske overgangsvinduet åpner torsdag 20. juli, og er en kjærkommen forsterkning i en periode med mange kamper hjemme og i Europa for trønderne.
– Det er en spennende spiller som vil skal følge fremover og som Stig Inge Bjørnebye (sportslig leder i Rosenborg, red. anm.) har troa på, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.
Svensken får drakt nummer 80 i RBK.
(Foto toppbildet: RBK.no)
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53