– Det er rørende og veldig koselig, sa en tydelig preget Morten Skjønsberg til Eurosport.
Stabæks kaptein hadde nettopp blitt takket av for lang og tro tjeneste i Stabæk-drakten. Etter kampen mot Sogndal ble han hyllet med banner av fansen og blomster av klubben, mens lagkompisene dynket ham i øl.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
Mot Sogndal spilte han sin siste hjemmekamp og da følelsene sank inn hos Skjønsberg slet han litt med å sette ord på det.
– Det er vanskelig. Vi skulle ha vunnet da, men det er veldig hyggelig med alle som kom her med banner og sang. Dette var koselig. Nå skal jeg en liten tur bort på Onkel Blaa og ta litt mer farvel. Nå er jeg dynket i øl og lukter deretter, men nå er det slutt på Nadderud. Sånn var det, sier veteranen.
Saken fortsetter under videoen:
Det er en sann legende som takker av. Skjønsberg har over 300 kamper i Stabæk-drakten og var også med på gullet i 2008. Utenom noen år i IFK Norrköping har Skjønsberg spilt hele karrieren i klubben.
Selv om han nå blir fotballpensjonist blir han trolig i klubben også neste sesong.
– Hva har Stabæk betydd for deg?
– Det er liten tvil om at det har betydd mye. Jeg kom i 2000. Det har vært en stor, stor del av livet mitt. Jeg har vært her hele tiden utenom de to og ett halvt årene jeg hadde i Sverige. Hvis det ikke kommer vanvittige jobbtilbud blir jeg her til neste år, men da i en litt annen rolle som midtstopper, sier Skjønsberg.
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 PÅ 20:01
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23