Det er umulig å si hvordan Eliteserien 2017 kommer til å ende, verken i topp eller bunn? Alle slår alle, og det er ikke noen som makter å kjede sammen en skikkelig seieresrekke. Det borger for en herlig fotballhøst.
– Når hadde vi sist en serieleder med mindre enn to poeng i snitt etter halvspilt serie (Rosenborg har 29 poeng på 15 kamper, red. anm.)? Det synes jeg er skuffende, men blir en ekstremt spennende høst der det kommer til å bli voldsomme bevegelser på tabellen nærmest fra uke til uke, sier Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal til Eurosport.no.
Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player!
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
På vei hjem fra Kristiansund og matchen mellom KBK og Rosenborg gjør han sine betrakninger om oppturer og nedturer etter halvspilt Eliteserie 2017.

Topp 3 oppturer, spillere:

1. Anders Trondsen (Sarpsborg 08): Han har vært dominant i spillet sitt hele sesongen, og er en ung og fremadstormende spiller som har utviklet seg videre. Trondsen har et stort registert i spillet sitt både offensivt og defensviot. Ligaens beste så langt i år, og soleklart det beste salgsobjektet i sommer.
2. Bjørn Bergmann Sigurdarson (Molde FK): Han scorer bra med mål, har en rå fysikk og er mer tilgjengelig enn på lenge nå som han ikke er så mye skadet. Resultatet er at han har gjort en god vårsesong på et Molde-lag som har vært ganske så ustabile.
3. Sigurd Rosted (Sarpsborg 08): Han er en meget god midtstopper som har utviklet seg videre. Dessuten bidrar han godt offensivt også, belønnet med landslagsplass tidligere i vår.
(saken fortsetter under videovinduet)

Trondsen får drømmetreff

Topp 3 oppturer, lag:

1. Sandefjord: Ingen trodde de skulle ta noen poeng i det hele tatt. Nå står de med 18 poeng, og har gjort alle våre forhåndstips til skamme. Alle trodde de skiulle rett ned!
2. Aalesund: Ligger på 5. plass halvveis, det er overraskende. Vi hadde dem vel på kvalikplass da vi tippa tabellen. Fikk en forferdelig start på sesongen, men nå presterer de meget bra med en tynn stall!
3. Stabæk: Vi tippa jo dem ned også. Fikk en voldsomt god start – så en down – men slo tilbake igjen sist. Vi må huske på at de bare var minutter unna å rykke ned i fjor og at de har en tynn stall.
(saken fortsetter under videovinduet)

Se det innøvde dødballtrekket Ohi ikke vil snakke så mye om

Topp 3 nedturer, spillere:

1. Mike Jensen (Rosenborg): Jeg synes han har hatt en svak våresesong. Han har jo vært motoren til Rosenborg tidligere, det har han ikke vært denne våren. Ikke så dominerende som vi er vant til.
2. Etzaz Hussain (Molde FK): Veldig god for Molde før han forsvant til mislykkede utenlandsopphold. Vi vet han har mye mer inne, og han er ikke helt oppe på toppnivået sitt ennå.
3. Marcus Pedersen (Strømsgodset): Forventa mer av i årets sesong. Marcus scora i første kamp, så har det tørka helt ut for spissen. Har totalt fem skudd på mål hele sesongen.
(saken fortsetter under videovinduet)

Topp 3 nedturer, lag:

1. Strømsgodset: Ligger på kvalikplass og har skuffa kapitalt ut i fra forventningene!
2. Viking: Vi visste at dette kom til å bøi en trøblete sesong for dem, men at de skulle være så svake og helt alene i bunnen hadde jeg ikke sett for meg.
3. Odd: Veldig skuffa utifra det de har prestert tidligere sesonger og i vinter. Da så det jo bra ut, nå scorer jo laget knapt mål!
(saken fortsetter under videovinduet)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22