Sinnene stod i kok etter lørdagens dramatiske Eliteserie-kamp mellom Sogndal og Brann.
Bergenserne tok sin første seier på 15 år i saftbygda, men etter kampen ble en disputt på trenerbenkene mellom Sogndals Eirik Bakke og Branns Robert Hauge den store snakkisen.
Bakke var tydelig provosert over måten Brann-assistenten jublet etter bergensernes 2-2, scoring – noe Hauge selv ikke kunne forstå.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
I Fotball Direkte søndag ble situasjonen tatt opp igjen, og Kjetil Rekdal var ikke i tvil om hva han mente om situasjonen.
– Jeg er 100 % enig med Bakke. Jeg skal ikke angripe Brann-benken, for jeg vet ikke om det er reelt eller ei, men det Eirik Bakke sier er jeg helt enig i. Du skal ha respekt for motstanderen. Du står ikke og jubler opp i ansiktet på dem når du scorer mål. Du får klare deg med din egen glede. Jeg skjønner at Eirik Bakke blir frustrert om det er sånn som han sier det var, sier Rekdal.
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)
VG-ekspert Bernt Hulsker var imidlertid litt mer reservert.
– Hvis det skjer verre ting enn dette her så overlever vi det, tenker jeg. Du ser han går imot benken og det er kanskje litt unødvendig, men følelsene tar overhånd. Det er første gang de slår Sogndal på 15 år, men han hadde vel kanskje ikke trengt å gjøre akkurat det.
Den tidligere storscoreren spør seg om det ligger en historie bak fra tiden da begge var i Brann.
– Har de ikke jobbet sammen? Bærer de noe nag?, spør Hulsker.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22