På onsdag kveld stenger overgangsvinduet i Eliteserien, og flere spillere har byttet klubb allerede. Marco Tagbajumi har gått fra Strømsgodset til Lillestrøm, Tommy Høiland har gått også forlatt Strømsgodset til fordel for Stavanger, og på mandag ble det bekreftet at Anders Trondsen skifter arbeidsgiver, fra Sarpsborg 08 til Rosenborg. Men hva skjer når man har tre Rosenborg-spillere på Fantasy-laget, og tilfeldighetene vil ha det til at en plutselig sitter med fire Rosenborg-spillere?
Les også: Avslører verdien til de nye spillerne i Eliteserien Fantasy
Samuel Adegbenro er sistemann på god vei inn Rosenborg-døra, og i så fall kan enkelte Fantasy-managere ende opp med å ha hele fem Rosenborg-spillere inne i sitt lag. Dette byr på utfordringer. En av grunnreglene i spillet er at en maks kan ha tre spillere fra et lag i troppen. Om en skulle havne i en situasjon der en har fire, kanskje til og med fem spillere fra Rosenborg, tvinges en til å bruke byttene på å bytte ut Rosenborg-spillere, fram til antallet er på maksimalt tre.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Om man velger å ikke bytte ut de spillerne man har for mange fra for eksempel Rosenborg, vil det fremdeles gis Fantasy-poeng i spillet. Man kan spille de, benke de, eller gjøre de til kaptein, men man har ikke anledning til å bytte inn andre spillere fra andre lag før man er nede på maksimalt tre Rosenborg-spillere i laget. Man kan altså unngå å gjøre bytter og bli værende med de samme spillerne resten av sesongen.
Sjekk ditt drømmelag i Eliteserien Fantasy her.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22