Sogndal - Odd 0–0:
– Den er vill. Hva gjør dommeren med den. Jeg får vondt bare jeg sitter her, sa Bengt Eriksen.
Det var i det 18. minuttet at Sogndals Eirik Schulze klippet ned Odds Riku Riski på midtbanen. Taklingen var røff og brutal, men Riku Riski kom seg raskt opp på beina igjen etter sammenstøtet.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Se situasjonen. Saken fortsetter under videoen:

– Ser ut som han har strake bein

Dommer Kristoffer Hagenes belønnet spilleren med et gult kort. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener det burde ha vært et rødt kort.
– Den er farlig. Det er full kraft. Det var noe lignende vi fikk rødt kort på med Rafiq tidligere i år. Strake bein er det også, sa Fagermo til Eurosport etter kampen.
Under Eurosports studiosending, Fotball Direkte, mente fotballekspertene at det burde vært en annen farge på kortet.
– Dette er veldig enkelt. Han har veldig stor fart. For meg ser det ut som han har strake bein. Det er to elementer som taler for farefullt spill. Det skal vi ikke ha, slik at han er veldig nært et rødt kort her, fortsatte Eriksen.

– Han kommer i en helsikens fart

Eurosports fotballekspert og Aalesund-spiller Bjørn-Helge Riise reagerte sterkt da han så situasjonen.
– Den er stygg. Med en gang jeg ser den tenker jeg rødt. Han kommer i en helsikens fart. Han er heldig som ikke ryker ett eller annet. Den lukter oransj i hvert fall, fortalte Riise.
Eriksen mener Schulze bør være glad for at Riski ikke ble skadd i sammenstøtet.
– Alle skjønner at for å komme opp i duellen må du ha spinn til å begynne med, men de aller fleste greier å tenke den siste halve meteren at nå må vi roe oss ned litt slik at det blir en kontrollert takling. Her er det ikke noe roe ned i det hele tatt. Her er det bare å fullføre i den samme farten. Det er farefullt spill og han skal være glad for at motstanderen står oppreist. Det er typisk beinbruddstakling, sa Eurosports fotballekspert.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26