Start er på jakt etter ny trener etter at Steinar Pedersen fikk sparken tidligere i høst. Etter det Eurosport.no erfarer skal Kristiansand-klubben ha vært i kontakt med Molde-trener Mark Dempsey om den ledige jobben.

– Viktig at man tar riktig tjenestevei

Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 PÅ 17:55
Det får Molde-direktør Øystein Neerland til å reagere i Fædrelandsvennen mot Start. Det er de gulkleddes sportssjef Tor-Kristian Karlsen som skal ha tatt kontakt med Dempsey.
– Vi har kommunisert med Start i etterkant at de tok kontakt med ham. Vi er ferdige med saken, men det er viktig at man tar riktig tjenestevei, sier Neerland til avisen.
Det er ikke lov for en klubb å prate med en spiller som har mer enn ett halvt år igjen av kontrakten uten å informere klubben på forhånd, men ifølge avisen kan det være annerledes med trenere. Dempseys kontrakt med Molde går ut i 2019.
Neerland har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse mandag ettermiddag.

– Molde må bare si det

Karlsen ønsker ikke å kommentere uttalelsen til Neerland om riktig tjenestevei og vil heller ikke si så mye om at Start har tatt kontakt med engelskmannen. Ifølge sportssjefen jobbes det nå med flere aktuelle kandidater.
– Molde må bare si det. Vil ikke gå inn på konkrete navn. Han er en dyktig trener, men han er under kontrakt med en annen klubb. Da blir det feil å si mye om han, sier Karlsen til Fædrelandsvennen.
Søndag ble det klart at Start skal spille i Eliteserien neste sesong og klubben jakter på Pedersens arvtaker. Dempsey har tidligere trent Haugesund i en halv sesong i Eliteserien 2016 før ferden gikk videre til Djurgården. Foran årets sesong kom han tilbake til Molde og gikk inn i trenerteamet til Ole Gunnar Solskjær igjen.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 PÅ 18:31