Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-treneren håper dette blir klubbens nye midtstopper

Eirik Fure

Publisert 09/01/2018 klokken 21:47 GMT+1

Rosenborg har mistet to stoppere på kort tid, men ser ikke nødvendigvis behovet for å hente forsterkninger av den grunn.

Marius Lundemo

Foto: Scanpix

Jørgen Skjelvik og Johan Lædre Bjørdal har forsvunnet fra Rosenborg de siste månedene. Det gjør at fansen trolig håper at minst en ny midtstopper skal komme inn før overgangsvinduet.
Det er imidlertid ikke sikkert at stopperplassen er den som prioriteres høyest.

Ingebrigtsen: – Vi vil teste ham

Midtbanespiller Marius Lundemo skal nemlig bli ansett som en mulig løsning på det som tilsynelatende er et stopperproblem. RBK-trener Kåre Ingebrigtsen forteller om planene til Adresseavisen.
– Det har vært en plan helt siden han kom (ett år siden) at Marius skulle få prøve seg på midtstopperplass. Nå vil vi teste ham der i januar og februar, sier RBK-treneren til avisen.
– Han har spilt dypt på midtbanen, og har egentlig alt som trengs for å bli en god stopper, mener han.
Ingebrigtsen er klar på at den tidligere Lillestrøm-spilleren fortsatt kan bli brukt på midtbanen, men sier Lundemo kan gjøre at man slipper å åpne lommeboken i jakten på en ny forsvarer.
Det vil eventuelt bety at han skal utfordre Jacob Rasmussen og Tore Reginiussen om stopperplassene.
23 år gamle Lundemo var involvert i 18 kamper i Eliteserien for trønderne denne sesongen, men har altså ikke spilt midtstopper tidligere.

Startet oppkjøringen med kryptisk melding

Rosenborg startet sesongoppkjøringen mandag, men ikke alle spillerne var på plass på treningsfeltet.
En av de som var der var Pål André Helland. Angriperen hadde med seg en hemmelighet på treningsfeltet som gjør at han er mer optimistisk enn på lang tid med tanke på skader og spilletid.
– Jeg har en liten mistanke om at det ordner seg. Kanskje jeg vet noe som alle andre får vite etter hvert, som gjør at det blir bra, sier han kryptisk til klubbens hjemmeside.
RBK-fysio Christian Thorbjørnsen mener det ligger noe bak det Helland sier.
– Vi vet et par ting om situasjonen som kan være til god hjelp med tanke på å få spilletid i 2018. Ikke så mye vi ønsker å gå ut med akkurat nå, skrev han i en sms til Eurosport.no.
Spent på Rosenborgs sesongstart? Se ekspertenes dom her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame