• Se Sogndal - Rosenborg lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Erlend Dahl Reitan nærmer seg et utlån til Bodø/Glimt fra Rosenborg ut sesongen. Det melder Avisa Nordland.
19-åringen skal etter planen møte opp på trening til OBOS-liga-klubben onsdag da de returner etter ferien. Da skal spilleren gjennomføre en medisinsk sjekk før avtalen blir bekreftet.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Glimt-trener Aasmund Bjørkan ønsker ikke å si så mye om avisens opplysninger. Spilleren skal være jaktet på av klubber i Eliteserien, men ønsker selv et utlån til Glimt og OBOS-ligaen.
– Det ønsker jeg ikke å si noe om. Det jeg kan si er at han er en U21-landslagsspiller, og da er det klart at det vil være interesse fra mange klubber, sier Bjørkan, på vei hjem fra ferie i Spania, sier Bjørkan til Avisa Nordland.
Verken RBK-trener Kåre Ingebrigtsen eller sportslig leder Stig Inge Bjørnebye vil kommentere saken overfor Avisa Nordland.
Dahl Reitan er høyt verdsatt på Lerkendal, men Vegar Eggen Hedenstad er det foretrukne valget på høyreback. 19-åringen har derfor kun et innhopp denne sesongen mot Strømsgodset. Forrige sesong fikk backen starte tre kamper for RBK.
– Ingenting er signert, men jeg er positiv til interessen. Jeg mener selv jeg er klar til å spille på et høyere nivå enn det jeg gjør i dag, sier Dahl Reitan til Adressavisen.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53