Se Rosenborg - Strømsgodset søndag klokken 18.00 på Eurosport Player.
Det opplyser Norges Fotballforbund (NFF) på Twitter.
Midtsjø står med én A-landslagskamp. Den kom som sen innbytter i en 0-0-kamp borte mot Estland for litt over ett år siden. Siden har trønderen vært i kampdagstroppen mot Finland og San Marino, men uten å få slippe til.
Fotball
Svensson og Midtsjø med assist i semifinaleseier
28/02/2018 PÅ 19:56
23-åringen var ikke å finne i Lars Lagerbäcks første tropp som norsk landslagssjef til kampen mot Nord-Irland (0-2-tap). Nå får Midtsjø sjansen til å vise seg fram.
Der Rosenborg sverger til 4-3-3, er Lagerbäck en svoren 4-4-2-mann. Midtsjø hadde dette å si da han i april fikk spørsmål om hvilke tanker han gjorde seg om en posisjon i en firer på midtbanen:
– Nå kjenner jeg ikke helt til prinsippene på hva han (Lagerbäck) vil at spillere på disse posisjonene skal gjøre, men jeg er hardtarbeidende og føler jeg har gode ferdigheter med ball. Hvis jeg blir tatt ut, skal jeg i alle fall prøve å gjøre en god jobb og bidra så godt jeg kan, sa Midtsjø til NTB.
I tillegg til Elabdellaoui er det også kjent at Martin Linnes har meldt forfall. Fredag ble Per-Egil Flo hentet inn som erstatter.
Norge møter Tsjekkia i VM-kvalifiseringen 10. juni. Tre dager senere er det privatlandskamp mot Sverige på Ullevaal.
Se Norges møte med Tsjekkia klokken 20.00 lørdag 10 juni på TVNorge og Eurosport Player.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
I GÅR PÅ 18:04
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38