Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-spiller inn i landslagstroppen

AvNTB

Oppdatert 03/06/2017 klokken 14:19 GMT+2

Rosenborgs midtbanespiller Fredrik Midtsjø erstatter en ryggplaget Omar Elabdellaoui i Norges landslagstropp til kampene mot Tsjekkia og Sverige.

Rosenborgs Fredrik Midtsjø, Pål André Helland og Mike Jensen

Foto: Scanpix

Det opplyser Norges Fotballforbund (NFF) på Twitter.
Midtsjø står med én A-landslagskamp. Den kom som sen innbytter i en 0-0-kamp borte mot Estland for litt over ett år siden. Siden har trønderen vært i kampdagstroppen mot Finland og San Marino, men uten å få slippe til.
23-åringen var ikke å finne i Lars Lagerbäcks første tropp som norsk landslagssjef til kampen mot Nord-Irland (0-2-tap). Nå får Midtsjø sjansen til å vise seg fram.
Der Rosenborg sverger til 4-3-3, er Lagerbäck en svoren 4-4-2-mann. Midtsjø hadde dette å si da han i april fikk spørsmål om hvilke tanker han gjorde seg om en posisjon i en firer på midtbanen:
– Nå kjenner jeg ikke helt til prinsippene på hva han (Lagerbäck) vil at spillere på disse posisjonene skal gjøre, men jeg er hardtarbeidende og føler jeg har gode ferdigheter med ball. Hvis jeg blir tatt ut, skal jeg i alle fall prøve å gjøre en god jobb og bidra så godt jeg kan, sa Midtsjø til NTB.
I tillegg til Elabdellaoui er det også kjent at Martin Linnes har meldt forfall. Fredag ble Per-Egil Flo hentet inn som erstatter.
Norge møter Tsjekkia i VM-kvalifiseringen 10. juni. Tre dager senere er det privatlandskamp mot Sverige på Ullevaal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame