• Se Sandefjord – Rosenborg på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 18.00!
23-åringen har store deler av sesongen spilt indreløper, men mot Vålerenga ble han plassert som den dypeste av de tre på midten.
Det løste Trondsen på en ypperlig måte, og nå hinter Kåre Ingebrigtsen om at endringen kan bli varig.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Trondsen har fått jobben der nå. Anders Konradsen liker seg så godt i boksen og å score mål, så nå skal han få fortsette som indreløper, sier RBK-sjefen til Adresseavisen.
Men det betyr ikke at også den tidligere Sarpsborg 08-profilen skal få bidra offensivt.
– Jeg har offensive kvaliteter, så når en av de andre to holder igjen for meg, så liker jeg å komme inn i boksen. Det er ikke noe problem for oss, sier han til Adressa.
Konradsen, som scoret det første målet i søndagens 3-0-seier, sier også at han trives best som indreløper, og mener lagkompisen har et «stort potensial» som anker. Den siste av RBKs midtbanetrio, Mike Jensen, er «sikker» på at Trondsen vil fungere best i sin nye rolle.
Mer usikkerhet er det rundt trøndernes offensive stabling. Tidligere denne uken ble Yann-Erik de Lanlay skadet på trening, mens Pål-André Helland måtte ut etter 38 minutter av søndagens hovedkamp.
– Jeg vil ikke definere det som en skade. Jeg har slitt litt med krampe i hamstringen og måtte gå av treningen på fredagen. Da det ble verre og verre i dag var det ikke vits å risikere noe, sa han til Eurosport etter kampen.
– Han trener i morgen. Han fikk det på trening og han stivna egentlig bare. Han er klar til neste match, sa Ingebrigtsen om Helland.
Utenom 28-åringen er Jonathan Levi RBKs eneste skadefrie ving. Fra før er Samuel Adegbenro langtidsskadd.

Rosenborg klart best mot Vålerenga på Lerkendal

Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38