Kåre Ingebrigtsen har ledet Rosenborg til klubbens tredje strake seriegull på like mange sesonger. Selv om det ikke ble seier mot Aalesund søndag, ble det naturlig nok gullfest i Trondheim senere på kvelden.
Der kunne Ingebrigtsen fortelle Adresseavisa at han i løpet av sine tre suksesssesonger på Lerkendal har rukket å tiltrekke seg oppmerksomhet fra utlandet.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
– Jeg har fått henvendelser fra utlandet, sa han, uten å ville avsløre noe om tidspunktene de dukket opp.
Rosenborg-sjefen forteller imidlertid at han fremdeles hars til gode å få en henvendelse som frister nok, men sier at hvis den «rette muligheten» dukker opp, så vil han hoppe på.
– Men kommer den rette klubben, den rette utfordringen, kan jeg ikke gå rundt og si at jeg ikke kan tenke meg å prøve det, men det kan i tilfelle ikke «bare være for artig». Det må være en klubb som har muligheter til noe, fortalte han.
Inntil videre har Bruttern beina godt plantet på Lerkendal, og har allerede begynt å se frem mot en ny sesong i 2018. Han forteller blant annet at han frem mot neste sesong ønsker å besøke større klubber i Europa for å lære av dem.
– Jeg kan gjerne være i Rosenborg i mange år til. Jeg er strålende fornøyd, det er veldig ordnede forhold i klubben og hele organisasjonen har gjort en kjempejobb. Jeg har fortsatt mye å utvikle her, også, og vi er i gang med å diskutere hvordan vi skal bli enda bedre neste år, sa Ingebrigtsen.
Rosenborg har fremdeles to Eliteserie-kamper og minst to Europa League-oppgjør igjen før både spillere og trenere kan ta ferie. Zenits sene utlikning forrige uke gjorde imidlertid mulighetene for et avansement i Europa svært små.
Trøndernes neste oppgjør er hjemme mot Viking. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og TVNorge søndag 19. november kl. 19.00.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53