André Hansen har storspilt i Rosenborg-målet denne sesongen. Men til tross for at han stortrives i Trondheims-klubben innrømmer han overfor Adresseavisen at han håper å kunne få nye utfordringer i fremtiden.
– Jeg ønsker å få en mulighet ute jeg også, for å få testet hvor god jeg kan være. For meg er ikke det viktigste å tjene mer penger enn i RBK. Jeg er mer opptatt av opplevelsen, eventyret. Det å spille foran 50.000 hver helg. Så jeg vil at det skal dukke opp noe, men det har vært relativt stille. Det er ingenting som tilsier at jeg har spilt min siste kamp for RBK. Jeg får håpe supporterne og klubben er fornøyde med det da, sier han til avisen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39

Vil være stabil over tid

Hansen har vært i Rosenborg siden han gikk fra Odd i 2014. Tidligere har han også spilt for Lillestrøm.
Til tross for en god sesong med spill i Europa og seriegull med trønderne, er Hansen klar på at ikke har planer om å si seg fornøyd helt enda.
– Det er alltid noe som kan bli bedre. Jeg synes jeg kanskje var råere til å være kontringsspiller de to første sesongene. Jeg har litt å gå på i å sette i gang raske angrep. Fram til jeg ble skadet, var våren i fjor veldig bra. Men deretter spilte jeg ikke så mange kamper. Og det er stor forskjell på å spille 22 og 38 kamper i en sesong. Jeg er opptatt av å være stabil over tid, og det synes jeg at jeg har klart mer eller mindre i tre år. Det mest positive i år er at jeg i større grad har klart å være matchvinner i viktige og avgjørende kamper - som mot Ajax. Så kanskje har jeg levert til en ok femmer, korklarer han.

Ga seg på landslaget

Hansen har tre kamper for Norges landslag. Og selv om motivasjonen på klubbnivå er god, valgte han denne sesongen å gi seg på landslaget.
– Jeg har gitt meg på landslaget. Jeg ringte inn før forrige samling og ga beskjed, forklarte Hansen før han la til:
– Det har vært fem og et halvt fine år på landslaget, men jeg har aldri vært i nærheten av å være i en diskusjon om å få spille. Å være på landslaget tar mye tid, jeg begynner å bli eldre og trenger hvile for å skåne kroppen. Frem til jeg eventuelt får motivasjonen tilbake, og Lars Lagerbäck ønsker å ta meg med, har jeg tatt en pause.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53