Torsdag formiddag meldte Adresseavisen at den kypriotiske klubben APOEL Nicosia har lagt inn et bud på Rosenborgs Jørgen Skjelvik.
Nå bekrefter hovedpersonen selv at det medfører riktighet, og at APOEL er en klubb som absolutt frister den anvendelige forsvarsspilleren.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Det jeg vet er at de har lagt inn et bud til Rosenborg. Det er det siste jeg har hørt, sier Jørgen Skjelvik til Adresseavisen.
Ifølge regionsavisen har APOEL lagt inn flere bud på Skjelvik, og det siste skal ha en totalramme på rundt 500.000 euro, eller nærmere 5 millioner kroner.
– Når et bud kommer er det opp til Rosenborg å vurdere om det er godt nok, og når det er snakk om en sånn klubb kunne det vært noe jeg ønsker å gjøre. Om Rosenborg takker ja, kan jeg godt sitte på flyet nedover, sier Skjelvik.
Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye ønsker ikke å kommentere disse opplysningene overfor adressa.no, men sier det fortsatt er samtaler for å forlenge Skjelviks kontrakt.
– Vår intensjon er at vi ønsker å forlenge, og det har vi forstått at er deres intensjon også. Det er status, og utover det må vi bare jobbe videre med det, sier Bjørnebye.
Eurosports Kjetil Rekdal har ikke problemer med å forstå at Skjelvik ønsker seg ut nå.
– Det er sikkert muligheter for ham å få en god økonomisk avtale og sikkert bedre nivå enn i Eliteseren. Han er 26 år og dette er kanskje muligheten for ham å komme ut. APOEL er en større klubb og med større interesse rundt seg, så jeg skjønner det godt, sier Rekdal til Eurosport.no.
– Hvordan vil en eventuell overgang påvirke Rosenborg?
– Rosenborg har jo bra dekning i den bakre firer. Dessuten vil en overgang gi Rosenborg kapasitet til å forsterke, om de ønsker det, avslutter Rekdal.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38