Stabæk – Vålerenga 4-2:
Det ble utviklet seg til å bli et skikkelig drama på Nadderud. Vålerenga fikk en fin start med 2-0 etter to perler av Christian Grindheim, men rotet vekk poengene etter pause.
Men Ronny Deilas lag raknet fullstendig etter pause. Ohi Omoijuanfo begynte snuoperasjonen for vertene før Tortol Lumanza satte inn utligningen.
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08
Saken fortsetter under videoen:

– Jeg skjønner ikke at Ohi går i bakken

Så fikk Omoijuanfo gult kort for filming etter å ha gått i bakken inne i sekstenmeteren i en duell med Adam Larsen Kwarasey. Stabæk-spissen tente til og sa klart i fra til dommer Tore Hansen at han var helt uenig i det kortet, men det var lite støtte å hente fra Eurosports ekspertkommentator.
– Jeg mener at han ikke er borti den. Det er riktig dømt. Jeg skjønner ikke at Ohi går i bakken. Han kan bare runde keeper og sette den i mål, sa Rekdal.
Stabæk-spissen slo grusomt tilbake og satte inn 3-2 til Stabæk. Hans 17 scoring for sesongen. Like etterpå hinket han av banen med en skade som han trolig pådro seg i straffesituasjonen. Trolig må toppscoreren dele litt av æren med Hugo Vetlesen for den siste scoringen.
– Jeg skal skyte der, men så sleiver jeg litt. Så går den til Ohi. Det er fint det. Det er en liten sleiv, men jeg tar den assisten, sier Hugo Vetlesen til Eurosport.
Franck Boli avsluttet et fyrverkeri av en fotballkamp med sin 4-2 scoring åtte minutter før slutt.
– Det er et Vålerenga-lag som har kollapset. Det er helt utrolig, oppsummerte Rekdal.
Saken fortsetter under videoen:

Her starter Omoijuanfo snuoperasjonen

– Vanskelig å få den lengre opp i krysset

Det ble en fartsfyllt omgang på Nadderud der begge lag skapte store sjanser til å ta ledelsen. Kampen bølget frem og tilbake.
– At det står 0-0 her er litt merkelig, sa Rekdal etter en drøy halvtime.
Men like etterpå sprakk nullen på Nadderud. Åtte minutter før pause fikk Vålerenga frispark i god posisjon utenfor sekstenmeteren til Stabæk. Kaptein Christian Grindheim klemte til og limte ballen opp i krysset. En nydelig scoring av midtbanespilleren.
– Det er vanskelig å få den lengre opp i krysset enn det der. Christian Grindheim har scoret i den posisjonen før. Den er så nær opp i krysset som overhodet mulig, sa Rekdal.
Saken fortsetter under videoen:

Lumanza utligner etter frekk frisparkvariant

Men kapteinen var ikke ferdigscoret. Henrik Kjelsrud Johansen headet ned et oppspill til Grindheim som stod på sekstenmeteren til Stabæk. Midtbanespilleren var kontant og banket ballen i nettet. En ny nydelig scoring av midtbanespilleren.
– Det er sjelden kost at Grindheim scorer to mål i samme kamp. Det er en bra avslutning, sa Rekdal.
– Det var godt å se den gå inn. Vi slet litt i den perioden. Det var godt å få et mål, sa Grindheim i pausen.
Saken fortsetter under videoen:

Omoijuanfo setter inn dagens andre scoring

– Utrolig at den går i mål

Ohi Omoijuanfo og Stabæk kom tilbake. Spissen satte inn en nydelig scoring i det 57. minutt. Etter det raknet det helt for Vålerenga. Tortol Lumanza satte inn utligningen etter en frekk frisparkvariant som satte ut Vålerenga.
– Det er utrolig at den går i mål. Så kan en sikkert diskutere hva Adam Larsen Kwarasey gjør der ute, sa Rekdal på 2-2.
Omoijuanfo satte inn 3-2 etter et innlegg fra Hugo Vetlesen, mens Franck Boli satte inn 4-2 rett før slutt.

Boli fullfører snuoperasjonen

Ny Grindheim-perle

Grindheim med nydelig frisparkperle

Eliteserien
Fagermo åpner for spissbytte i Vålerenga i sommer
16/06/2022 PÅ 14:32
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49