• Se Haugesund – Sandefjord søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.
Vålerengas kaptein Christian Grindheim er på utgående kontrakt og kan risikere å forlate klubben etter sesongen. Foreløpig har ikke midtbanespilleren hørt noe fra klubben om forlengelse.
Tidligere denne uken ville ikke 34-åringen utelukke en retur til gamleklubben Haugesund. Klubben han forlot i 2004 etter 98 kamper og 20 mål til fordel for nettopp Vålerenga. I Haugesund er de klare for en retur om Grindheim ønsker seg tilbake til Vestlandet og ikke forlenger kontrakten med Oslo-klubben.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
– Hvis Christian skal hjem, er det gledelig for folk i Haugesund. Da kan vi få en sjanse til å få ham tilbake. Men det må stemme med alt, sier trener Eirik Horneland til Haugesunds Avis.
Tidligere i år antydet Eurosports eksperter at det kanskje var på tide med et tronskifte i Vålerenga. I 2-0 seieren mot Haugesund torsdag storspilte den potensielle Grindheim-arvtakeren, Herman Stengel. 22-åringen har vært mye inn og ut av laget i år, men starter sammen med Grindheim og Magnus Lekven på midtbanen til VIF torsdag.
Horneland er ikke i tvil om at Grindheim vil tilføre laget kvalitet selv om han nå er 34 år.
– Det er bare å se hva han har levert i Eliteserien i år. Christian er en kjempegod fotballspiller. Hvis han har tenkt å komme hjem, må vi selvfølgelig ta en prat med ham, fortsetter Horneland.
For Grindheim er det uaktuelt å legge opp i en alder av 34. Midtbanespilleren vil gjerne holde på til han er 40 og setter stor pris på det sosiale rundt fotballen. Grindheim er glad for at gamleklubben ikke er avvisende til å ta en prat med ham.
– Det er klart at det er positivt. Jeg skal ikke nekte for det. Men nå skal jeg først konsentrere meg om at vi sikrer oss nok poeng i Vålerenga, forteller 34-åringen til Haugesunds Avis.
  • Vålerenga – Aalesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27