• Se Kristiansund – Stabæk søndag 24. september klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2.
Ohi Omoijuanfo (23) blir i Stabæk ut sesongen. Selv om det norske overgangsvinduet er stengt har Eliteseriens målkonge vært aktuell for utlandet.
Ifølge spissen selv skal en tyrkisk storklubb ha vært interessert i å signere ham, men overgangen stoppet før overgangsvinduet stengte 9. september, skriver Budstikka.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 PÅ 18:31
– Jeg måtte ha en bankgaranti som gjorde at lønnen min var sikret. Den ble ikke i orden i tiden, så det var hovedårsaken til at det ikke gikk i orden, sier Omoijanfo til avisen.

Har lyst til å avslutte sesongen i Stabæk

Spissen vil ikke si hvilken klubb som ville ha ham, men er glad for å ha avklart fremtiden.
– Jeg synes det er greit at det gikk som det gikk. Jeg har lyst til å avslutte sesongen her i Stabæk som spiss, sier Omoijuanfo.
Stabæk-spilleren var ikke med i tapet mot Strømsgodset lørdag kveld på grunn av suspensjon etter å ha fått tre gule kort.
Saken fortsetter under videoen:

Se det innøvde dødballtrekket Ohi ikke vil snakke så mye om

– En helt OK overgang

Det er fortsatt aktuelt med en overgang etter sesongen og spissen tror utenlandsdrømmen kan realiseres i vinter.
– De vil gjerne se meg som en ren spiss i løpet av en hel sesong. Så jeg må bare prestere utover sesongen, så kommer dette til å ordne seg, forteller Omoijuanfo.
At overgangen gikk i vasken betyr at det ikke blir noen penger i kassen til Stabæk for 23-åringen. Ennå. Det var helt greit for sportslig leder Inge Andrè Olsen. Den tyrkiske klubben kunne ikke stille bankgaranti for overgangssummen heller.
– Det hadde vært en helt ok overgang både for klubb og spiller. Men det ble ikke noe av i denne omgang, og det var helt i samråd mellom spiller og klubb, forklarer Olsen til Budstikka.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56