Det bekrefter 24-åringen til Varden.
– Selv har jeg ikke snakket med Notodden, men agenten min har det. Jeg vil jo til et sted jeg får spilletid, det får jeg ikke nok av her i Odd i øyeblikket, sier Mladenovic til avisen.
Men angrepsspilleren innrømmer at han ikke er sikker på at OBOS-klubben er det rette stedet for å fortsette utviklingen.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Mladenovic har ikke startet en eneste Eliteserie-kamp i 2018, og står med kun fire innhopp denne sesongen. I fjor var han ikke involvert i mer enn seks Eliteserie-kamper (tre fra start og tre som innbytter), men gjorde seg bemerket i klubbens Europa League-kvalifisering.
Han ga laget ledelsen i første kamp i den tredje kvalifiseringsrunden mot Dinamo Zagreb, som endte med 2-1-seier sammenlagt til kroatene.
– Det er litt synd at det ikke var aktuelt med noen overgang etter fjorårets Europa League-spill. Da hadde nok flere klubber vært på banen og vist interesse for meg. Jeg vil jo spille på høyest mulig nivå, sier unggutten som er født i Kroatia.
Mladenovic innrømmer at det vil sitte langt inne å forlate Skiens-klubben, da han blant annet har opparbeidet seg et svært godt forhold til klubbens supportere.
24-åringen kom fra Pors Grenland i 2016.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58