Det ble en meget fysisk affære da Sarpsborg slo Molde 1-0 i skikkelig grisevær søndag. Begge lag måtte da også bytte ut spillere med skade, og Molde mistet både Sander Svendsen og Petter Strand med strekk i baksiden av låret.
Etter en god periode i serie og cup, med fire strake triumfer, kom Molde ned på gjorde igjen mot østfoldingene. Rett etter kampen var imidlertid ikke Molde-trener bare misfornøyd med sitt eget lags innsats. Den tidligere Manchester United-stjernen hisset seg også opp over dommer Espen Eskås' innsats i kampen.
– De får fullt av frispark. Jeg vet ikke om dommerne også kjøper hypen om at Sarpsborg er årets hit. De får jo alt, det er jo 80-20 (i favør Sarpsborg red. anm.) minst, så her er det flere som må gå i seg selv, sier Solskjær til Eurosport.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
(saken fortsetter under videovinduet)
44-åringen innrømmer at det først og fremst er hans eget lags skyld at det ble tap, men klarer ikke helt slippe misnøyen med dommerprestasjonen.
– I kampens hete føler man at man ikke får noe som helst (av dommeren, red. anm.), men han gjør vel så godt han kan han også. Det gjorde vi også, og vi var ikke gode nok. Vi møter et lag som er fysisk sterke, og når de får lov til å holde på slik (av dommerne, red. anm.) så får de jo betalt for det til slutt, avslutter Solskjær-
Dommer Eskås ønsker ikke å kommentere kritikken fra Solskjær. Eurosport.no har vært i kontakt med dommersjef Terje Hauge i Norges Fotballforbund. Heller ikke han ønsker å kommentere saken.

Patrick Mortensen blir matchvinner mot Molde

Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33