Scanpix

Ole Gunnar Solskjær raser og slakter dommeren: – Må gå i seg selv!

Ole Gunnar Solskjær raser og slakter dommeren: –  Må gå i seg selv!

04/06/2017 20:27Oppdatert 04/06/2017 23:09

En skuffet Molde-trener klarte ikke legge lokk på misnøyen med dommeren etter nederlaget mot Sarpsborg 08.

Det ble en meget fysisk affære da Sarpsborg slo Molde 1-0 i skikkelig grisevær søndag. Begge lag måtte da også bytte ut spillere med skade, og Molde mistet både Sander Svendsen og Petter Strand med strekk i baksiden av låret.

Etter en god periode i serie og cup, med fire strake triumfer, kom Molde ned på gjorde igjen mot østfoldingene. Rett etter kampen var imidlertid ikke Molde-trener bare misfornøyd med sitt eget lags innsats. Den tidligere Manchester United-stjernen hisset seg også opp over dommer Espen Eskås' innsats i kampen.

– De får fullt av frispark. Jeg vet ikke om dommerne også kjøper hypen om at Sarpsborg er årets hit. De får jo alt, det er jo 80-20 (i favør Sarpsborg red. anm.) minst, så her er det flere som må gå i seg selv, sier Solskjær til Eurosport.

(saken fortsetter under videovinduet)

44-åringen innrømmer at det først og fremst er hans eget lags skyld at det ble tap, men klarer ikke helt slippe misnøyen med dommerprestasjonen.

– I kampens hete føler man at man ikke får noe som helst (av dommeren, red. anm.), men han gjør vel så godt han kan han også. Det gjorde vi også, og vi var ikke gode nok. Vi møter et lag som er fysisk sterke, og når de får lov til å holde på slik (av dommerne, red. anm.) så får de jo betalt for det til slutt, avslutter Solskjær-

Dommer Eskås ønsker ikke å kommentere kritikken fra Solskjær. Eurosport.no har vært i kontakt med dommersjef Terje Hauge i Norges Fotballforbund. Heller ikke han ønsker å kommentere saken.

Video - Patrick Mortensen blir matchvinner mot Molde

02:32
0
0