• Se Rosenborg – Stabæk søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
– Om han er med på Lerkendal, vil det være et lite medisinsk mirakel, uttalte Stabæk-lege Arne Røde til Eurosport.no onsdag om mulighetene for at Ohi Omoijuanfo spille søndagens kamp mot Rosenborg.
Torsdag var Stabæk-spissen tilbake på fellestrening med laget. Der trente han igjen for fullt en liten stund før han ga seg og gjorde noen styrkeøvelser. Selv om han er tilbake er ikke målmaskinen hundre prosent.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04

– Har ikke full styrke i låret ennå

Likevel er Stabæk-spissen skikkelig motivert for å spille igjen og er aktuell for en plass i troppen mot Rosenborg søndag. Om han da skulle få spilletid av trener Toni Ordinas er det ikke helt risikofritt.
– Jeg har ikke full styrke i låret ennå. Hvis jeg spiller er det alltid en risiko for at jeg slår det opp igjen. Jeg må bare jobbe hardt på styrkerommet og egentlig bare teste det ut. Det er opp til meg selv om jeg vil ta den risikoen, sier Omoijuanfo til Eurosport.no.
Målmaskinen innrømmer at han er litt skeptisk til om at våger å gamble med å spille søndag og gi seerne en duell mellom ham og Nicklas Bendtner.
– Jeg ikke tør å skyte med venstre en gang. En spiss som bare kan skyte med høyre er ikke alltid like bra, men kraften begynner å komme litt etter litt. Forhåpentligvis kan jeg bidra på søndag, men hvis ikke er jeg sikker på at gutta gir alt og klarer å slå Rosenborg.
Saken fortsetter under videoen:

Tenker ikke på Bendtner-duell

Etter at Omoijuanfo ble skadet har Nicklas Bendtner skutt seg selv opp på toppscorertronen sammen med Stabæk-spissen. 17 mål står de to målmaskinene med. Det kan bli en skikkelig duell mellom de to på søndag, men han tenker ikke på konkurransen mellom ham og Bendtner.
– Mitt fokus er bare på å være frisk nå. Hadde jeg vært frisk, hadde det vært noe annet. Nå som jeg har vært skadet har fokuset mitt vært å bare komme tilbake og for å kunne bidra igjen, sier spissen.
For spissen vil bidra i innspurten for Stabæk. Klubben har god avstand ned til bunnen av tabellen med åtte poeng ned til Aalesund og seks poeng til Tromsø på kvalifisering. Omoijuanfo ønsker derfor å hindre at bæringene unngår å havne i en ekkel bunnstrid de siste kampene.
– Det er fire kamper igjen og alle kampene er egentlig viktig for at vi ikke skal komme ned i nedrykkstriden. Denne kampen er viktig, men alle kampen er viktig. Jeg håper å rekke de siste fire. Vi må bare se altså, sier spissen.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19