Ohi Omoijuanfo var misfornøyd etter å ha tapt 0-1 mot Kristiansund. Men det var ikke bare selve tapet Eliteseriens mestscorende spiller var misfornøyd med.
For tre minutter etter at Torgil Øwre Gjertsen ga Kristiansund fikk Stabæk straffespark etter at Hugo Vetlesen ble lagt i bakken innenfor sekstenmeteren.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Se bommen. Saken fortsetter under videoen:

– Det er elendig

Fra elleve meter var Omoijuanfo langt fra sikker og skjøt en elendig straffe som Sean McDermott reddet. Etter kampen refset spissen seg selv.
– Det er kjipt. Det er den dagen i dag der ingenting skulle gå inn for min del. Det er elendig av meg ikke å sette inn den straffen. Det er en dårlig straffe. Det er kjipt at det bli avgjørende. Det er typisk, sier Omoijuanfo til Eurosport.
Bommen gjør at Nicklas Bendtner er ett mål bak ham i kampen om toppscorertronen. Straffebommen kan derfor bli vond pine for mannen med 15 mål i Eliteserien. Spissen brente også andre sjanser.
– Man prøver ikke å tenke. Jeg blir utrolig skuffet. Det er tidlig i kampen og det er fortsatt muligheter. Vi kan skape mer og sette de sjansene vi skaper. Vi bør klare å skape flere farligheter, sier spissen.

Rekdal: – Den hadde jeg også reddet

I studio satt Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal å så bommen. Mannen som sikret Norge seieren mot Brasil fra ellevemetersmerket i 1998 var langt fra imponert og var nådeløs i sin dom.
– Den hadde jeg også reddet hvis jeg hadde gått riktig vei. Det er skuffende svakt straffespark av Ohi. Skal du bli toppscorer må du sette slike, sa Rekdal under Fotball Direkte.
Tapet betyr at Stabæk ligger på 9. plass med 30 poeng og tre kamper uten seier. Omoijuanfo roste et sterkt hjemmelag.
– De er solide og gjør en knalljobb. Så må vi være bedre på eget spill, sier Omoijuanfo.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59