Odds store talent, Rafik Zekhnini, er linket til den italienske Serie A-klubben Fiorentina. Tidligere denne uken bekreftet Zekhnini at klubben ønsker hans tjenester, og fredag ble det rapportert at spilleren skal ha signert på en avtale med klubben.
Men etter kampen mot Viking avviste 19-åringen at han er klar for klubben. Ennå.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Vi får se hva det blir. Det er ingenting som er avklart. Jeg har ikke fått noe beskjed enda. Fortsatt er jeg en Odd-spiller, sier Rafik Zekhnini til Eurosport.
Men den beskjeden hadde trolig ikke nådd Zekhnini, for i pressesonen fortalte Odds leder Einar Håndlykken at de er enige med Fiorentina.
– Odd og Fiorentina er enige om en overgang for Rafik Zekhnini. Han reiser ned i morgen for medisinsk test og forhandling om personlige betingelser. Hvis medisinsk test går bra, og de blir enige om de personlige betingelsene, så er Rafik Fiorentina-spiller fra og med nå. Det ble klart nå i kveld, sier Håndlykken til NTB.
Odd bekrefter også opplysningene på egen hjemmeside.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:

– Noe jeg har drømt om

Det betyr at guttedrømmen er i ferd med å bli realisert.
– Det er noe som jeg har drømt om siden jeg var seks år. Det hadde vært en drøm som ville gått i oppfyllelse. Så får vi se hva det ender opp med. Jeg trives godt i Odd, men jeg har en drøm, som alle andre, om å spille i utlandet. Den håper jeg går i oppfyllelse en eller annen dag, sier Zekhnini.
19-åringen tror han kan trives godt i Serie A. Trolig dreier det seg om en femårskontrakt med klubben.
– Jeg har ikke sett så veldig mye, men jeg har sett en del. Det er en kul liga og moro å se på. Det er bra trøkk på tribunen, sier Odds stortalent.
– Og Fiorentina har fine drakter?
– De synes i alle fall.

– En trøblete vinter

Men selv om proffdrømmen virker nærere enn noen gang, har ikke alt gått på skinner for Odds stortalent. Han tok norsk fotball med storm etter å ha herjet med Borussia Dortmunds stjernegalleri. Siden har det vært litt opp og ned for Zekhnini og 19-åringen har også fått kritikk av trener Dag-Eilev Fagermo.
Før denne sesongen slet også spilleren med skader.
– Det har vært en trøblete vinter med skader. Det har tatt tid å komme i form og jeg føler at jeg nå er i fin form. Jeg har mer på lager. Det kommer, sier Zekhnini.
At det ble 0-2-tap for Viking hjemme i den siste kampen før sommepausen var skuffende. Vingen mener laget må se seg selv i speilet.
– Det er synd at vi taper. Vi får god i oss selv og det er vår skyld at vi taper, sier stortalentet.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52