Scanpix

Odd enige med Serie A-klubb om Zekhnini: – Noe som jeg har drømt om

Odd enige med Serie A-klubb om Zekhnini: – Noe som jeg har drømt om

16/07/2017 20:02Oppdatert 16/07/2017 21:28

Rafik Zekhninis nye klubb blir trolig Fiorentina.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Men etter kampen mot Viking avviste 19-åringen at han er klar for klubben. Ennå.

– Vi får se hva det blir. Det er ingenting som er avklart. Jeg har ikke fått noe beskjed enda. Fortsatt er jeg en Odd-spiller, sier Rafik Zekhnini til Eurosport.

Men den beskjeden hadde trolig ikke nådd Zekhnini, for i pressesonen fortalte Odds leder Einar Håndlykken at de er enige med Fiorentina.

– Odd og Fiorentina er enige om en overgang for Rafik Zekhnini. Han reiser ned i morgen for medisinsk test og forhandling om personlige betingelser. Hvis medisinsk test går bra, og de blir enige om de personlige betingelsene, så er Rafik Fiorentina-spiller fra og med nå. Det ble klart nå i kveld, sier Håndlykken til NTB.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen:

– Noe jeg har drømt om

Det betyr at guttedrømmen er i ferd med å bli realisert.

– Det er noe som jeg har drømt om siden jeg var seks år. Det hadde vært en drøm som ville gått i oppfyllelse. Så får vi se hva det ender opp med. Jeg trives godt i Odd, men jeg har en drøm, som alle andre, om å spille i utlandet. Den håper jeg går i oppfyllelse en eller annen dag, sier Zekhnini.

– Jeg har ikke sett så veldig mye, men jeg har sett en del. Det er en kul liga og moro å se på. Det er bra trøkk på tribunen, sier Odds stortalent.

– Og Fiorentina har fine drakter?

– De synes i alle fall.

– En trøblete vinter

Men selv om proffdrømmen virker nærere enn noen gang, har ikke alt gått på skinner for Odds stortalent. Han tok norsk fotball med storm etter å ha herjet med Borussia Dortmunds stjernegalleri. Siden har det vært litt opp og ned for Zekhnini og 19-åringen har også fått kritikk av trener Dag-Eilev Fagermo.

Før denne sesongen slet også spilleren med skader.

– Det har vært en trøblete vinter med skader. Det har tatt tid å komme i form og jeg føler at jeg nå er i fin form. Jeg har mer på lager. Det kommer, sier Zekhnini.

At det ble 0-2-tap for Viking hjemme i den siste kampen før sommepausen var skuffende. Vingen mener laget må se seg selv i speilet.

– Det er synd at vi taper. Vi får god i oss selv og det er vår skyld at vi taper, sier stortalentet.

0
0