Populære sporter
All sport
Vis alt

Nytt comeback frister Wæhler: – Ikke i tvil om at jeg holder Eliteserie-nivå

Oppdatert 15/03/2018 klokken 19:50 GMT+1

Drømmen om å bli Eliteseriens eldste spiller lever fortsatt for Kjetil Wæhler. Til Eurosport.no innrømmer han at han vurderer et nytt comeback.

wæhler

Foto: Scanpix

Muligheten for å bli Eliteseriens eldste spiller er fremdeles innen rekkevidde for Kjetil Wæhler. På spørsmål fra Euorsport.no bekrefter 41-åringen at han prøver å holde på formen han hadde i fjor med tanke på en eventuell retur til Eliteserien.

Vil bli Eliteseriens eldste

– Jeg har egentlig ikke konkludert. Fjoråret ga mersmak, men vinterfotball frister ikke. Er lag desperate nok i neste vindu, og det finnes alltid lag som sliter, så vi får se. At jeg holder nivået i Eliteserien er jeg ikke i noe tvil om, sier han i en tekstmelding til Eurosport.no.
I fjor sommer gjorde Wæhler comeback for Sogndal som trengte forsterkninger i det som ble en tung sesong som endte med nedrykk for gutane. Dermed falt klubbrekorden til Håvard Flo som frem til da holdt på tittelen som tidenes eldste Songdal-spiller med sine 40 år i 2010.
I morgen, torsdag 16. mars, fyller Wæhler 42 år. Om han trår ut på en Eliteserie-bane igjen blir det da som tidenes eldste spiller på høyeste nivå i norsk fotball. Per dags dato er det Vålerenga-legenden Thorleif «Toffa» Olsen som er tidenes eldste Eliteserie-spiller etter å ha spilt sin siste kamp på toppnivå i oktober 1963 i en alder av 41 år og 332 dager.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

Vil vurdere alt av tilbud grundig

Wæhler har tidligere uttalt til VG at dette er en tittel han godt kunne tenke seg.
– Et mål for meg er å spille på høyt nivå når jeg har fylt 40 år. Eller å bli den eldste som har spilt i norsk eliteserie, sa han til avisen.
Wæhler la egentlig opp i en alder av 40 år da han var ferdig i Vålerenga, senest under vinterens overgangsvindu har han vurdert om han skal ta på seg en Eliteserie-drakt igjen.
– Jeg var ikke helt klar i januar og måtte gå noen runder med meg selv. Jeg skal vurdere alt som eventuellt dukker opp fremover grundig, konkluderer han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame