• Se Tromsø – Viking søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4
Lasse Nilsen forlenget onsdag kontrakten med Tromsø ut 2020. Tidligere denne sesongen var 22-åringen lånt ut til Tromsdalen i OBOS-ligaen, men var tilbake i Eliteserie-klubben etter sommerpausen.
Under Simo Valakari er Nilsen blitt fast inventar som vingback og nyter stor tillit.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
– Jeg er fryktelig stolt over å ha signert en ny kontrakt som gjør at jeg kan jobbe med det jeg liker aller best. Dette betyr mye for meg, for TIL er en klubb jeg trives godt i og vi har noe veldig spennende på gang. Jeg gleder meg til å være med på reisen videre. Jeg har hatt et innholdsrikt år og jeg ser bare frem til å ta nye steg i TIL, sier Nilsen til klubbens hjemmeside.
Sportssjef Svein-Morten Johansen er veldig fornøyd med måten 22-åringen har blomstret i høst.
– Det å ha et lengre perspektiv på Lasse er viktig for oss. Han har tatt nye steg det siste året. Han ser ut til å ha stabilisert seg på et bra nivå og så regner vi med at han vi utvikle seg i årene som kommer, sier Johansen til klubbens hjemmeside.
Selv om hele tolv spillere er på utgående kontrakt denne sesongen i Tromsø, mener sportsjefen at det var viktig å prioriterer forlengelse med Nilsen til tross for at kontrakten hans gikk ut etter 2018-sesongen.
– Vi har flere som har kontrakt som løper ut i år og neste år, men Lasse var det naturlig å få på plass nå ut fra den kontrakten han hadde. Vi ville ikke vente lenger med ham, sier Johansen.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 PÅ 17:16