Det skriver Rosenborg på sine hjemmesider.
Reginiussen ble kåret til årets spiller i Eliteserien denne sesongen. Han har en god stund vært klar på at han kom til å skrive under en ny kontrakt med trønderne.
– Jeg føler jeg har flere år igjen på dette nivået. Du får høre med Stig Inge Bjørnebye, men vi er vel egentlig enige om å bli enige, uttalte nordlendingen til Eurosport.no.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
– Tore representerer kontinuitet og er en bauta i Rosenborg. Vi er veldig glade for at han har skrevet under på ny kontrakt. I første omgang ut 2019, men vi håper selvfølgelig at det blir mer etter det også, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til RBK.no.
Reginiussen er den første spilleren med utløpende kontrakt i Trondheim som har gått med på å bli med klubben videre. Anders Konradsen, Magnus Stamnestrø og Andreas Helmersen har også en kontrakt som går ut 2018, men har ikke signer per dags dato.
I går, fredag, skrev også Erlend Dahl Reitan under for Rosenborg. Forsvarsspilleren var i høst på lån i Bodø/Glimt, hvor han bidro til å sende gultrøyene tilbake til Eliteserien.
Dahl Reitan var et sårt tiltrengt tilskudd i trøndernes bakre rekker. Både Jørgen Skjelvik og Johan Lædre Bjørdal forlater klubben ved årsskiftet. Reitan har skrevet under en kontrakt som går ut i 2020.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22