Mark Dempsey var fornøyd etter at Start fikk med seg poeng etter 1-1 på Nadderud onsdag, men bunnoppgjøret kostet for sørlendingene.
For både Kasper Skaanes, Jonas Deumeland og Isaac Twum måtte ut med skader i løpet av 90 tøffe minutter.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Spesielt Deumeland var dårlig nytt for sørlendingene – tyskeren ble nylig leid inn som en kriseløsning etter at førstekeeper Håkon Opdal ble langtidsskadd under oppvarmingen før kampen mot Vålerenga.
Men dagen derpå kommer Dempsey med oppløftende nyheter, spesielt med tanke på sisteskansen.
– Jonas har en god sjanse for å spille lørdag. Isaac er kanskje ute i to til tre uker, men vi hadde fryktet værre. Kasper blir kanskje ute i 10-14 dager. Vi vil vite mer i løpet av noen dager, sier Dempsey til Fædrelandsvennen.
Deumeland hadde føling med noe han fryktet var en strekk, men nå tyder ting på at det ikke var tilfellet. 30-åringen, som ikke hadde spilt profesjonelt på fire år før han ble klar for Sørlands-klubben, gjorde sine saker godt i debuten mot Rosenborg, til tross for et 0-2-tap.
Starts opprinnelige andrevalg, Benjamin Boujar, hadde en langt verre dag på jobben i sin første kamp mot Vålerenga (1-6-tap). Og da Boujar måtte inn for en skadet Deumeland onsdag, fikk han en ny, vond opplevelse. 20 minutter før slutt fomlet han ballen i beina på Ohi, som ordnet 1-0 til bæringene.
– Det virker som det er et par voodoo-dukker der ute for øyeblikket, så jeg vet ikke helt hva som skjer. Uansett hva det er – vi kjører på videre, og skal klare oss, sa Start-trener Mark Dempsey til Eurosport etter kampen.
Heldigvis for Boujar sørget Aron Sigurdarson for at Start fikk med seg poeng fra Nadderud.

Sigurdarson reddet Start-poeng i bunnoppgjøret

Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26