• Følg kvalifiseringen til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Assistkongen pådro seg en strekk på baksiden av låret i kvalikkampen mot Nest-Sotra, og har måttet nøye seg med alternativ trening siden den gang.
Uten islendingen på banen ble det 0-1-tap i første oppgjør mot Stabæk.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
2 TIMER SIDEN
Nå skriver Sunnmørsposten at spilleren med ni målgivende og tre assists i OBOS-ligaen denne sesongen trente med resten av laget fredag.
Det bekrefter også Aalesund-trener Lars Bohinen til Eurosport.no. Selv om han ikke utelukker at 24-åringen rekker kampen søndag, virker treneren likevel ikke spesielt optimistisk.
– Vi vet ikke ennå. Men jeg tror neppe det, skriver Bohinen i en SMS, og åpner dermed muligheten for at spilleren kan bli klar.
Før den første kvalikkampen mellom lagene beskrev Eurosports ekspert for OBOS-ligaen, Roger Risholt, viktigheten av Thrándarson slik:
– Thrándarson er en servitør og er viktig med sine målpoeng. Når han spiller og er god, vinner som regel Aalesund. De mister litt luftstyrke. I tillegg vil han ikke være på benken. Bredden til Aalesund er ikke så stor, så de mister noe å sette inn, sier RisholtThrándarson er et av de sikreste kortene og kan i tillegg brukes i flere posisjoner, som ving, indreløper og spiss.
Sammenlagtvinneren spiller altså Eliteserie neste sesong.
  • Følg kvalifiseringen til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14