Sogndal bekrefter tirsdag at Egil Mundal gir seg som leder i Sogndal.
– Jeg har gått en fantastisk lederskole i Sogndal, og det har gitt meg uendelig mye som jeg vil være takknelig for. Etter over ti år i klubben har hodet nå behov for nye utfordringer, mens hjertet har behov for å bruke mer helgetid på flokken min hjemme, sier den avtroppende lederen.
Sogndal rykket ned til OBOS-ligaen etter at de tapte mot Ranheim i playoff.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33

Hallén tar over

Mundal ble leder i klubben i 2010. Han har nå takket ja til å bli daglig leder i teknologiselskapet Rocketfarm.
– Sogndal Fotball har hatt en flott utvikling i tida med Egil som leder. Både sportslig og administrativt har klubben bygd et sterkere fundament i norsk toppfotball, sier styreleder Tor Arne Ness.
Yngve Hallén, som er daglig leder i Sogndal Fotball AS, vil fra årsskiftet være konstituert til ny daglig leder er på plass.

Raste etter Ranheim-tap

Sogndal-trener Eirik Bakke gikk til angrep på Ranheim og NFF etter nedrykket.
– Jeg vil bare si at jeg aldri har vært på en plass som har vist så lite respekt mot meg, laget og alt. Måten de opptrer på, både etter den første og andre kampen, og prater om oss på. De må vite bakgrunnen for litt ting, og ikke komme og skrike "rævvafotball" opp i ansiktet mitt etter kamp. Jeg ønsker Ranheim ingen lykke til i Eliteserien. Det er ting som er viktigere enn å vinne fotballkamper. Det bør de lære seg her oppe også, nemlig folkeskikk, tordnet Bakke til Eurosport.no etter kampen.
I tillegg til å mene Ranheim var respektløse, fyrte Bakke mot NFF for måten de har satt opp terminlisten.
– Vi så i dag at vi spiller tre kamper på seks dager, mens Ranheim spiller tre på 16 dager. Jeg vil bare takke de som fikser oppsettet. Vi visste det kom til å bli tøft for Eliteserie-laget. Jeg skjønner ikke at det går an å sette et sånt oppsett. Det er helt håpløst. De vil ha Eliteserie-laget ned, sa en irritert Bakke til Eurosport.no etter kampen.
(se den klare talen i videoen under)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22