Norges Fotballforbund bekrefter overfor Eurosport.no at de vil undersøke om det ble kastet mynter mot Tromsøs supportere, slik det har fremkommet påstander om i mediene etter kamp.
Nordlys er blant de som har omtalt saken.
– Vi skal ta kontakt med klubbene for å få nærmere informasjon, sier NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik til Eurosport.no.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Fotballforbundet har ikke fått noen melding på hva som skjedde i verken kamprapport, andre dokumenter eller fra kampdelegat til stede på stadion.
– Vi ser påstandene som har kommet i enkelte kanaler, så det er naturlig for oss å ta kontakt for å sjekke om det er hold i det, sier Haavik.
– Hva vil skje videre?
– Først må vi innhente info, så må vi se hva den sier, og ta det derifra.

– Hørte lyd av metall

Flere TIL-supportere som var i Drammen har hevdet at det skal ha blitt kastet en eller flere mynter fra hjemmelagets uorganiserte supportere.
– Det var omtrent fem minutter før pause. Da hørte jeg en lyd av metall mot metall rett ved siden av oss, og så så jeg at det var et kronestykke som ble liggende foran oss, sier Marius Helgå, som er en av TILs mest profilerte supportere.
Verken Strømsgodsets arrangementsjef Rolf Wendt Andresen eller media- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen kjente til saken i går kveld.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22