Usman Mohammed (23) har lenge vært linket til Sarpsborg 08. Tirsdag kom bekreftelsen på at 23-åringen nå er klar for klubben.
– Usman er en fysisk sterk spiller som er god til å holde på ball. Han har god oversikt og flott pasningsfot. Han har et enormt potensial, men vi må jobbe hardt sammen for å få det ut. Klarer vi det, snakker vi raskt om en profil i Eliteserien, sier sportssjef Thomas Berntsen i en pressemelding.
Midtbanespilleren har trent med Sarpsborg 08 de siste par ukene og levert godt, skriver klubben.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Jeg synes Sarpsborg 08 er et veldig godt lag. De har gode spillere og en veldig bra trener. I tillegg er alle veldig hyggelige her - et deilig lag, sier Mohammed.

– En ballvinner

Den sentrale midtbanespilleren har signert en treårskontrakt med sarpingene. Han kommer senest fra et opphold fra Uniao Madeira i Portugal.
Det er veldig bra for meg å være her. Det er litt kaldere her enn andre steder i Europa, men det kommer jeg til å bli vant til, sier han.
23-åringen spilte side om side med John Obi Mikel i Rio-OL. Han spilte seks av syv kamper fra start for Nigeria.
– Jeg liker å si jeg er en veldig god midtbanespiller. Jeg har mine styrker i både det offensive og defensive. Jeg er en ballvinner som ønsker å bidra offensivt. Jeg skal gjøre mitt beste for Sarpsborg, sier han.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22