Det var under en direktesending med Sunnmørsposten at 26-åringen avslørte at AaFK har mottatt et nytt bud på hans tjenester.
Ifølge AaFK-direktør Geir S. Vik er ikke tilbudet godt nok til at de vurderer et salg, men at de er åpne for å lytte til bud av den rette størrelsen i tiden som kommer.
Verken Vik eller Gyasi selv vil si noe om hvilken klubb som kom med budet.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Nederlenderen har gjennom hele vinteren vært tydelig på at han ikke ønsker å bli med klubben ned i OBOS-ligaen.
– Jeg har en ambisjon om å spille på et høyere nivå. Jeg fikk sjansen av Aalesund og har hatt det virkelig bra her. Jeg har fått mange gode venner her og fått nye sjanser, men det er en tid for alt. Jeg vil ta denne sjansen nå, sier han til Sunnmørsposten.
Gyasi har kontrakt med Lars Bohinen og co. ut 2018-sesongen, og ser ikke for seg at klubben vil gjøre alt for å beholde ham.
– Jeg tenker at laget også ønsker at jeg går videre. Jeg tror vi må respektere hverandres ønsker.
Likevel hevder nederlenderen at han ikke vil sette seg på bakbeina om klubben ikke mottar det rette tilbudet. Dermed ser det ut til at Gyasi må smøre seg med tålmodighet inntil videre.
2017 ble et turbulent år for Gyasi i AaFK-drakta. I september ble 26-åringen nektet å trene med klubben for tredje gang, noe som resulterte i bot og utestengelse fra kamptroppen.
Halvannen måned senere, da AaFK kjempet i nedrykksstriden, langet han ut mot klubbens spillestil.
– Vi må spille mer fotball, ikke bare sparke den opp og håpe på det beste. Vi vant kamper tidligere fordi vi dominerte dem og tok tak selv. Vi holdt ballen på bakken og hadde et klart spill. Det er det vi er gode til og bygd for.
Utspillet hjalp ikke i kampen om overlevelse, og nå blir det altså OBOS-liga-spill på Color Line i 2018. Inntil videre med Edwin Gyasi i troppen.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22