Foto: godset.no
Det melder klubben selv på sine hjemmesider.
– Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med gutta og komme i gang her i Godset. Jeg har kommet til en stor klubb og ser frem til å kjempe om medaljer. Det er spennende ting på gang i Godset, sier 29-åringen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
«Mos» har vært klubbløs siden kontrakten gikk ut med Aalesund etter 2017-sesongen. Han var klubbens toppscorer i nedrykkssesongen med 16 mål på 30 kamper.
Måltyven skal ha fått tilbud fra utenlandske klubber etter sesongslutt, men velger altså å bli værende i Norge.
– Det har vært andre alternativer, men så fort jeg snakket med Godset merket jeg at dette er riktig for meg. Godset spiller en offensiv fotball som passer meg veldig bra.
– Vi har fått ombord en toppspiss i norsk målestokk. En kvikk, bevegelig og hardtarbeidende spiller og ikke minst en meget god avslutter, som har vært en av Eliteseriens mest målfarlige de siste sesongene, sier sportssjef Jostein Flo.
Tidligere onsdag meldte DT at Lars Sætra trener med Godset. 26-åringen er også uten arbeidsgiver etter at han ble løst fra kontrakten med den kinesiske klubben Baoding Yingli Yitong, og var forrige uke aktuell for Sarpsborg 08.
Nå forteller midtstopperen at det ikke blir noe opphold i Sarpsborg, og at han holder mulighetene åpne. Det forventes imidlertid ikke at han vil gjøre noe snarlig comeback på Marienlyst, da Sætra selv hevder at det «for øyeblikket» ikke er aktuelt.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22