Molde - Sandefjord 3-1:
Det ble en tøff kamp for Molde mot Sandefjord på Aker Stadion. Ole Gunnar Solskjærs spillere var ute etter å revansje semifinale-tapet for Lillestrøm torsdag.
Anført av het 19-åring kunne Solskjær og Molde juble til slutt. Thomas Amangs to scoringer og Martin Ellingsens fulltreffer holdt til tre poeng. Det hjalp lite at Facundo Rodriguez' utligning for Sandefjord var en perle.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Jeg takker Gud for scoringene, fordi jeg forventet ikke det. Jeg er veldig glad for lagets prestasjoner. Tidligere har jeg slitt med skader og jeg er glad for å få mine første 90 minutter. Jeg gleder meg til neste kamp, sier Amang til Eurosport.
Se høydepunktene. Saken fortsetter under videoen:

Se Amang-showet mot Sandefjord

– Nesten umulig å spille mot

Seieren betyr at blåtrøyene kryper opp i ryggen på Brann på 2. plass. Begge lag har 40 poeng, men Brann møter Vålerenga senere i kveld.
Molde-treneren var fornøyd med at laget slo tilbake og ga Solskjær en super respons og svar etter cupsmellen mot Lillestrøm.
– Når han har dagen er han nesten umulig å spille mot. Han er rask, han er sterk og er utrolig spenstig. I dag fungerte det for ham. Han har vært super de siste to månedene. Da har han ikke stått over en eneste trening. Det merkes. Det er et utrolig potensial i ham, sier Solskjær til Eurosport.

– Tverrligger ned. Det er fantastisk

På eget gress kom Molde godt i gang. I det 14. minutt vant Erling Braut Håland vant en duell på midtbanen og stakk ballen gjennom til Thomas Amang. Alene med keeper satte han ballen kontrollert i nettet mens Sandefjord-spillerne ville ha frispark etter duellen på midtbanen.
Men Sandefjord kom tilbake. Molde pådro seg et stygt balltap inne på banehalvdelen til Sandefjord. Facundo Rodriguez fikk med seg ballen og forserte helt til Moldes sekstenmeter. Der klinket han ballen opp i nærmeste kryss. En nydelig utligning.
– Han har egentlig ikke noe annet alternativ. Tverligger ned. Det er fantastisk, sa Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal.

Praktfull Amang-scoring

Etter pause var det duket for mer Amang-show. Babacar Sarr slo en nydelig pasning fra forsvarsledd og inn bak Sandefjords forsvar. Der var Amang våken og satte ballen i mål med en følsom touch med vristen. En flott detalj.
– Det er en nydelig avslutning med ett touch, sa Eurosports fotballekspert Thomas Myhre.
Tolv minutter før slutt satte Martin Ellingsen inn 3-1.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29