I går meldte Eurosport.no at Sander Svendsen var mer eller mindre klar for svenske Hammarby. Det ble spekulert i en overgangssum på omtrent 4 millioner kroner for 20-åringen, hvis Molde-kontrakt gikk ut etter denne sesongen.
Nå er overgangen bekreftet, det skriver Molde FK i en pressemelding.
– Jeg ønsker å takke Molde FK og Molde by for noen fantastiske år. Gjennom snart 15 år i klubben, fra minste årskull til høyeste nivå har jeg gjennom oppturer og nedturer lært og opplevd fotballens og livets alle mulige sider. Valget ved å forlate Molde var ikke lett, men samtidig føltes dette riktig for meg nå. Måtte trønderne få smake Molde på sitt beste i morgen, sammen skal både spillere, ledere og tilskuere valse over Rosenborg og etterhvert hente seriegullet hjem til byen det hører hjemme i, sier Svendsen i pressemeldingen.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Angrepsspilleren får lykkeønskninger av manager Ole Gunnar Solskjær.

– Sander var tydelig på at han hadde lyst på en ny utfordring, og når vi ikke ble enige med han og agenten om ny kontrakt så følte vi det var riktig å selge han nå. Vi fikk en ok sum for han og vi ønsker Sander lykke til videre. Han har vært en fantastisk gutt å jobbe med!
Få med deg slaget om gullet mellom Molde og Rosenborg. Lørdag kl. 17.00 på Eurosport Norge og Eurosport Player.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38