MOLDE (Eurosport.no): – Vi har kontrakt med Mark frem til sommeren 2019, altså i ett og et halvt år, det er statusen for vår del. Vi har ikke hørt noe fra noen andre klubber, sier administrerende direktør i Molde fotballklubb Øystein Neerland til Eurosport.no.
Søndag kunne Romsdals Budstikke melde at Moldes assistenttrener, Mark Dempsey kan ta over Start etter sesongen. Men det skal ikke Molde ha hørt noe om, forteller Neerland.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Jeg tenker sånn at en spiller eller en trener som har kontrakt, vi kan ikke lage det slik i fotballen at dersom en spiller eller trener vil ut av en kontrakt så kan de bare gå. Det skjønner vi alle, det blir feil i forhold til hvordan fotballen er bygd opp, svarer Neerland på spørsmål om hva han tenker om alle medieoppslagene på at assistenttreneren kan bytte klubb.
– Har dere strammet opp Start i og med at det virker som at de har foretatt seg ting som du ikke har visst om?
Nei, det har jeg ingen kommentar til.
Neerland er derimot tydlig på at klubben ønsker å ha hele troppen og trenerkabalen klar innen 10. januar.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær er klar på at han ønsker å ha med både Erling Moe og Dempsey videre. Men at han også er opptatt av å kunne gi de muligheten om det er noe annet de ønsker.
– Jeg kan ikke tvinge noen til å være der de ikke vil være. Vi får bare se hva som skjer, sier Solskjær før han fortsetter:
– Jeg er glad i å gi folk muligheter, både spillere og andre som er rundt meg. Vi i Molde vil ha typer og personer som vil være her ett hundre prosent.
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55