MOLDE - STRØMSGODSET 0-0:
Det var fest, solskinn (og litt regn) og jazzkamp da Molde tok i mot Strømsgodset søndag. En kamp Molde skulle vinne for å legge press på Rosenborg, mens Strømsgodset skulle bygge videre på en stigende formkurve.
Slik sett er det nok Godset som er mest fornøyd med at ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene på Aker Stadion.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Vi kom ikke opp på det nivået vi håpet på, men i andreomgang har vi trykk på dem og presser dem bakover og skaper sjanser - men jeg lurer på om noen har flyttet litt på stolpene. Vi har en del å rette opp til etter ferien, sa en lettere oppgitt Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Eurosport etter kampen.
– Det er et poeng for innsatsen vi la ned her. Vi kom til en vanskelig bortebane mot et lag som er i veldig, veldig god form. Jeg synes det var sterkt gjort, selv om vi hang litt i tauene i andre omgang, sa en litt mer fornøyd Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud rett etter kampslutt.

Gjestene best i gang

Det var Strømsgodset som tok grep om kampen fra start, og hadde mye ball i starten av kampen - uten å skape det helt store. Molde måtte vente sju minutter før de i det hele tatt gjorde seg bemerket offensivt.
Denne starten var betegnende for stort sett hele første omgang, som var ganske tam. Hvert lag hadde én bra sjanse hver før hvilen, ved henholdsvis Fredrik Brustad og Tokmac Nguen.
– Vi skal fortsette å kontre på Molde, vi har tempo og ferdigheter til å straffe dem der, sa Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud i pausen.
– Vi må ha mer troa og være mer aggressive i spillet vårt, sa Molde-trener Ole Gunnar Solskjær ved halvtid.

Molde tok over

Molde var da også mer på hugget i andre omgang, og de siste 20 minuttene hadde moldenserne et skikkelig grep om kampen og skapte mange gode muligheter. Hjemmelaget maktet ikke å lure sin tidligere lagkompis Espen Bugge Pettersen, som sto en god kamp for gjestene.
Ett minutt på overtid fikk imidlertid Björn Bergmann Sigurdarson ballen forbi Bugge Pettersen, men Moldes toppscorer satte ballen i stolpen fra kloss hold.
– For en mulighet for Sigurdarson til å starte Jazz-festivalen på best mulig måte, utbrøt kommentator Jørgen Klem.
Dermed ble det 0-0 på Aker Stadion og Molde og Godset har delt poengene to ganger denne sesongen. Dette var et sterkt bortepoeng for gjestene fra Drammen, mens gullhåpet svinner for romsdalingene - som nå er sju poeng bak serieleder Rosenborg.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43