Eurosport

Molde legger pengene på bordet for OBOS-profil: – Det er godt og trist

Molde legger pengene på bordet for OBOS-profil: – Det er godt og trist

11/08/2017 10:52Oppdatert 11/08/2017 15:56

Det begynner å bli trangt i hjemmegarderoben på Aker Stadion, sommerens femte signering er et faktum for Molde.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Allerede da ble det imildertid hintet frempå at MFK muligens ville kjøpe fri OBOS-stjernen i sommer. Nå har akkurat det skjedd.

Molde kjøper midtbanespiller fri fra kontrakten fra og med i dag, og Ellingsen er dermed klar for å bidra for Molde i Eliteserien denne høsten. Overgangssummen er ikke offentliggjort.

– Det føles godt å være her, selv om det er litt trist å forlate gutta i Kongsvinger. Jeg må være tålmodig her for å få spilletid, det er mange gode spillere her - men jeg er klar for å fighte for å kunne spille med en gang, sier Ellingsen til Eurosport.no.

– Han har en fantastisk god venstrefot og en veldig god mentalitet. Han er ambisiøs og ønsker å bli god. Han er en sentral midtbanespiller som kan styre spillet og har kanskje litt andre kvaliteter enn de spillerne vi har nå, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til Eurosport.no.

(saken fortsetter under videovinduet)

Video - Moldes nykommer gliser fra øre til øre etter overgangen

01:26

Ellingsen er nykommer nummer fem i Molde denne sommeren. Keeper Mathias Eriksen Ranmark, back Cristopher Telo, Vegard Forren og angriper Ibrahima Wadji er allerede klare for klubben.

– Han (Ellingsen, red. anm.) er en av de de beste i OBOS-ligaen. Han var fantastisk i fjor med cupfinale og kvalik. Det var bare et tidsspørsmål før han ble flyttet opp et nivå. Han er fantastisk god med ballen, har god nærteknikk og godt overblikk. Han har bra med ro i spillet, sa OBOS-ligaen-ekspert Roger Risholt om Ellingsen tidligere i sommer.

Video - Ole Gunnar Solskjær om nysignering: – Litt andre kvaliteter enn de vi har

01:02

(Foto toppbildet: Molde FK)

0
0