Eurosport

Eurosport-ekspert hyller Solskjærs nye midtbanemann: – Han har vært fantastisk

Solskjærs nye midtbanemann: – Jeg kommer for å spille

17/07/2017 11:02Oppdatert 17/07/2017 16:13

Administrerende direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter at midtbanespilleren Martin Skjelbreid Ellingsen er klar for Molde FK.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Han har spilt 136 offisielle kamper for A-laget til Kongsvinger siden 2013, og har satt inn 21 mål for klubben som spiller i OBOS-ligaen.

– Jeg er utrolig glad for å spille for Molde. Det er en av Norges beste klubber, sier Ellingsen til Eurosport.no.

Flere Eliteserie-klubber har vært interesserte i unggutten det siste året. Eurosport.no vet at det blant annet gjelder Strømsgodset, men Ellingsen ble overbevist av Molde.

– Jeg har tatt en vurdering på det. Til slutt føltes Molde riktig. Det er en utrolig spennende klubb. De har et vanvittig godt lag og høye ambisjoner.

22-åringen pratet med blant andre Molde-manager Ole Gunnar Solskjær før avgjørelsen ble tatt.

– Jeg pratet med han og flere i Molde og har blitt vist litt rundt. Det så veldig bra ut med tanke på fasiliteter og trenere. Det virker som bra folk. Det er et av Norges aller beste lag, sier han.

Ellingsen hylles av ekspert

Eurosports ekspert på OBOS-ligaen, Roger Risholt, mener Molde gjort en meget god signering.

– Han er en av de de beste i OBOS-ligaen. Han var fantastisk i fjor med cupfinale og kvalik. Det var bare et tidsspørsmål før han ble flyttet opp et nivå, sier Risholt.

– Han er fantastisk god med ballen, har god nærteknikk og godt overblikk. Han har bra med ro i spillet, mener Risholt.

– Hvor langt unna vil han være en plass i startoppstillingen?

– Han kommer til å få bra med spilletid. Han har et teknisk svært høyt nivå, men mangler litt på tempo. Det tar han igjen med fotballintelligens, sier Risholt.

Ellingsen forsikrer om at han ikke drar til Molde for å sitte på benken.

– Jeg gleder meg til å ta opp kampen med de som er der og prøve å få spilletid. Jeg vet at det blir tøft. De har mange gode spillere, men jeg er ikke redd for å ta opp kampen, for jeg vil spille. Det er derfor jeg drar dit, sier Ellingsen.

0
0