Molde-Lillestrøm 2-1:
Molde trengte seier for å holde følge med Rosenborg i Eliteserien da trønderne enkelt tok seg av Sandefjord onsdag kveld.
Oppgjøret hjemme mot et fysisk robust Lillestrøm var ingen enkel oppgave, og så lenge ut til å ebbe ut med 1-1,men på overtid dukket Stian Gregersen opp og sørget for at Ole Gunnar Solskjær og co. står med full pott etter to runder.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
– Vi kommer til å se mer til den gutten. Han kommer til å bli en fantastisk midtstopper, eller defensiv midtbanespiller om du vil. Første gang jeg trente han var han 10 år, i Clausenengen, han er en skikkelig tøffing. I dag var han egentlig litt syk, men ville spille likevel, smilte en storfornøyd Solskjær da han fikk spørsmål om matchvinneren etter kampen.

Gjestene åpnet best

Vertene fikk kampens første store mulighet ved Erling Knudzon, men hurtigtogets avslutning gikk midt på Andreas Linde i Molde-buret.
Ole Martin Rindarøy fikk endelig sjansen fra start etter å ha sett storebror Knut Olav bli foretrukket mot Kristiansund i sesongåpningen.
Dessverre holdt det ikke mer enn drøye 20 minutter for den skadeplagete 21-åringen som måtte kaste inn håndkleet etter en duell.
– Det ser ikke bra ut for Rindarøy, konkluderte Eurosport-kommentator Frode Marti, da yngstemann haltet av banen og ble erstattet av sin bror.
Mye skulle dreie seg om Moldes venstreside denne førsteomgangen. For etter en halvtimes spill fikk Sander Svendsen både tid og rom etter å ha blitt spilt gjennom av Óttar Magnús Karlsson. Svendsen lot ikke muligheten gå fra seg og banket ballen ned i det lengste hjørnet med venstrefoten.
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Sander Svendsen gir Molde ledelsen

Like etter kunne Svendsen sørget for 2-0. 19-åringen dro seg fint inn i boksen, men curlet ballen like til side for mål. To klassiske goalgetter-avslutninger, en med med hver fot, en i nettet og en like til side for mål.
Men med 1-0 for hjemmelaget til pause, var det fortsatt håp for gjestene, og like etter hvilen var lagene like langt. Ifeanyi Mathew sørget for 1-1 på et flott langskudd fra rundt 20 meter etter flott Lillestrøm-spill. En fortjent utligning sett ut fra kampens utvikling.

Reddet på overtid

Kvarteret før slutt kunne gjestene fullført snuoperasjonen, men Michael Skoda var centimeter for sent ute til å sette inn sin andre scoring i sitt andre innhopp denne sesongen.
Kampen bølget frem og tilbake, hvor Lillestrøm så ut til å være det skarpeste laget. Men på overtid dukket en blåkledd midtstopper opp.
Etter en corner landet ballen hos Stian Gregersen som banket til. Aker arena gikk til himmels da ballen snek seg inn i hjørnet.
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Gregersen sender Molde til himmels

– Jeg får muligheten og står på rett sted til rett tid, da var det bare å dunke den inn. Det er fantastisk, jeg håper bare jeg fortsetter sånn så blir det bra, sa Gregersen etter kampen.

– Ufortjent

– Det må smake ekstra godt for Molde, for de har ikke vært veldig gode denne kampen og fortjener egentlig ikke seieren, sa Marti.
Den analysen var Lillestrøm-trener Arne Erlandsen enig i.
– Jeg synes vi er det klart beste laget gjennom to ganger 45. Sånn er fotball og det er sjarmen med det, men vi gjorde en meget god bortekmap. Det vil være blodig urettferdig mot spillerne å være misfornøyd med dem i dag. Vi klarer ikke å sette inn den andre scoringen, men sånn er fotballen. Nå har vi spilt to kamper, en snittprestasjon mot Sandefjord og en veldig god prestasjon mot Molde, men dessverre ble det ikke poeng i dag, sa Erlandsen.
Også Solskjær kunne erkjenne at Molde ikke har vært så gode som han helst hadde ønsket, men desto mer gledelig er poengfangsten så langt.
Dermed har både Molde og Rosenborg full pott på sine to første Eliteserie-kamper denne sesongen. På lørdag møtes nettopp de to storlagene da Ole Gunnar Solskjærs menn gjester Lerkendal. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Norge og Eurosport Player lørdag fra kl. 18.
– Det er fantastisk å begynne sesongen slik vi har gjort. Vi har ikke spilt veldig bra i de to første kampene, men sitter igjen med seks poeng. Nå gleder vi oss til Lerkendal og Rosenborg. Det blir en fest, smilte Solskjær.
Slik startet lagene:
Molde: Linde - Remmer, Rode Gregersen, Gabrielsen, OM.Rindarøy - Sarr, Hussain, Strand, Svendsen - Sigurdarson, Karlsson.
Lillestrøm: Fernandes - Haakenstad, Mikalsen, Amundsen, Melgalvis - Rafn, Mathew, Knudtzon, Krogstad - Malec, Udoji.

Høydepunkter: Molde - Lillestrøm

Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56