Sarpsborg 08 - Haugesund 2-1:
Etter tre poeng til Rosenborg måtte Sarpsborg 08 få full pott på eget gress mot Haugesund for å sørge for spenning i toppen av Eliteserien.
Det ble selvmålenes kamp i Haugesund. I første omgang var det Sigurd Rosted som satte ballen i eget mål da han skled ballen i mål og på mange måter ga RBK en hjelpende fot. Etter pause var det Marko Cosics tur til å pirke ballen over målstreken.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59

– Det er karakter i laget

Men på overtid klinte Ole Jørgen Halvorsen ballen rett i vinkelen. En fantastisk scoring.
– Det var på tide at scoringen kom. Jeg har servert noen, men scoringene har uteblitt. Jeg har følt litt på det slik at det var deilig at det nå satt, sa Halvorsen til Eurosport etter kampen.
Som i Bergen scoret Sarpsborg og avgjorde kampen på tampen. Matchvinneren mener dette viser lagets styrke.
– Det er karakter i laget, sa Halvorsen.

– Synes vi spiller litt junioraktig

Det ble 2-1 og resultatet betyr at Rosenborg ligger komfortabelt på topp med 38 poeng, men Sarpsborg 08 lurer bak ettersom avstanden kun er fem poeng.
Haugesunds trener synes laget hans ikke leverte noen god kamp, men det var bittert å se at vertene stakk av med alle poengene på tampen.
– Det er surt å tape på denne måten, men vi må se bak resultatet. I dag er vi et nummer for små. Jeg synes vi spiller litt junioraktig og litt puslete og veikt. Der må vi være mye tøffere og råere i forhold til løpskraft og duellkraft. Vi er griseheldige lenger, sa Eirik Horneland.
Saken fortsetter under videoen:

– Veldig tungt

Det startet på verst tenkelig måte for hjemmelaget. I det 32. minuttet kom Alexander Stølås rundt på venstresiden og slo ballen inn foran mål. Foran mål kom Sarpsborg 08s Sigurd Rosted. Ballen skled midtstopperen i mål. Et skikkelig selvmål.
– Jeg tenker at jeg har løp bak meg. Jeg må bare strekke ut et bein, sa Rosted til Eurosport om scoringen i pausen.
– Det er tungt. Veldig tungt. Vi må bare heve oss nå, fortsatte han.

– Vi er litt heldige

I Haugesund mener det at de hadde flaks som ledet til pause.
– Vi er litt heldige. Sigurd scorer selvmål på det som ikke var en sjanse en gang, sier Haugesunds Bruno Leite til Eurosport.
Men det skulle bli flere selvmål i Sarpsborg. Krepin Diatta kom rundt på venstresiden i det 63. minuttet. Angriperen fyrte av et skudd som keeper fikk en hånd på, men inne på streken rotet Haugesunds Marko Cosic ballen over målstreken i duell med Patrick Mortensen.
På overtid smalt Ole Jørgen Halvorsen ballen opp i vinkelen.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58