Ole Gunnar Solskjær og Molde er inne i en svært tung periode. Tirsdagens hjemmetap for Sogndal ble klubbens tredje i rekken, og laget som mange hadde tippet som medaljekandidat befinner seg nå helt nede på en 10. plass i Eliteserien.
I tillegg har Molde-manageren sett flere av sine nøkkelspillere forsvinne ut med skade de siste ukene. Sist kaptein Ruben Gabrielsen, som måtte kaste inn håndkleet allerede i førsteomgang på Aker Stadion tirsdag.
Tre dager før Molde reiser til Odd, som for øvrig befinner stikk motsatt situasjon som romsdalingene, er det fremdeles usikkert om Moldes kaptein rekker oppgjøret på Skagerak Arena.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Han fikk seg et ankelovertråkk i førsteomgang på tirsdag. Han trente alternativt i dag og er usikker til helgen, sier Moldes medisinske koordinator Lars Håvard Sæbø til Eurosport.no.
I tillegg til Gabrielsen, er også Petter Strand og Babacar Sarr fortsatt ikke klare fra skadene som har holdt midtbaneduoen ute de siste kampene. Sæbø forteller Eurosport.no at begge var tilbake i lett fotballtrening i dag, men at de fortsatt er usikre til kamp i helgen.
Dermed kan det se ut til at Molde må klare seg uten tre svært viktige deler av et lag som sårt trenger en opptur igjen.
Odd-Molde ser du direkte på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 20.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 KLOKKEN 18:10