Scanpix

Mer hodepine for Solskjær – kapteinen usikker til søndagens storkamp

Mer hodepine for Solskjær – kapteinen usikker til søndagens storkamp

18/05/2017 21:29Oppdatert 18/05/2017 21:55

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har mer enn nok å tenke på før søndagens oppgjør mot brennhete Odd.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Ole Gunnar Solskjær og Molde er inne i en svært tung periode. Tirsdagens hjemmetap for Sogndal ble klubbens tredje i rekken, og laget som mange hadde tippet som medaljekandidat befinner seg nå helt nede på en 10. plass i Eliteserien.

I tillegg har Molde-manageren sett flere av sine nøkkelspillere forsvinne ut med skade de siste ukene. Sist kaptein Ruben Gabrielsen, som måtte kaste inn håndkleet allerede i førsteomgang på Aker Stadion tirsdag.

Tre dager før Molde reiser til Odd, som for øvrig befinner stikk motsatt situasjon som romsdalingene, er det fremdeles usikkert om Moldes kaptein rekker oppgjøret på Skagerak Arena.

– Han fikk seg et ankelovertråkk i førsteomgang på tirsdag. Han trente alternativt i dag og er usikker til helgen, sier Moldes medisinske koordinator Lars Håvard Sæbø til Eurosport.no.

I tillegg til Gabrielsen, er også Petter Strand og Babacar Sarr fortsatt ikke klare fra skadene som har holdt midtbaneduoen ute de siste kampene. Sæbø forteller Eurosport.no at begge var tilbake i lett fotballtrening i dag, men at de fortsatt er usikre til kamp i helgen.

Dermed kan det se ut til at Molde må klare seg uten tre svært viktige deler av et lag som sårt trenger en opptur igjen.

Video - Såret Molde-kaptein: – Det gjør vondt

01:01

0
0