Ole Gunnar Solskjær og Molde er inne i en svært tung periode. Tirsdagens hjemmetap for Sogndal ble klubbens tredje i rekken, og laget som mange hadde tippet som medaljekandidat befinner seg nå helt nede på en 10. plass i Eliteserien.
I tillegg har Molde-manageren sett flere av sine nøkkelspillere forsvinne ut med skade de siste ukene. Sist kaptein Ruben Gabrielsen, som måtte kaste inn håndkleet allerede i førsteomgang på Aker Stadion tirsdag.
Tre dager før Molde reiser til Odd, som for øvrig befinner stikk motsatt situasjon som romsdalingene, er det fremdeles usikkert om Moldes kaptein rekker oppgjøret på Skagerak Arena.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
– Han fikk seg et ankelovertråkk i førsteomgang på tirsdag. Han trente alternativt i dag og er usikker til helgen, sier Moldes medisinske koordinator Lars Håvard Sæbø til Eurosport.no.
I tillegg til Gabrielsen, er også Petter Strand og Babacar Sarr fortsatt ikke klare fra skadene som har holdt midtbaneduoen ute de siste kampene. Sæbø forteller Eurosport.no at begge var tilbake i lett fotballtrening i dag, men at de fortsatt er usikre til kamp i helgen.
Dermed kan det se ut til at Molde må klare seg uten tre svært viktige deler av et lag som sårt trenger en opptur igjen.
Odd-Molde ser du direkte på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 20.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11