«Gullet ska hem» runger allerede i byen mellom de syv fjell. Etter åtte serierunder er Brann suveren serieleder, sju poeng foran Rosenborg.
Amin Nouri, som var gjest i denne ukens Fotballmandag, var i Bergens-klubben fra 2015 til 2017.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52

– Tillater laget å spille på en helt annen måte

– Jeg har pratet med en del av gutta. De har bygget videre på den defensive tryggheten. De var gode defensive før, men har blitt enda bedre nå, sier Nouri.
Mye av nøkkelen til det skal klubbens nye keeper ha, ifølge den nåværende Vålerenga-spilleren. Han mener Samuel Sahin-Radlinger har tilført Brann en helt ny dimensjon.
– Han er veldig god med beina. Det tillater laget å spille på en helt annen måte, gjennom blant annet å sette et mye høyere press.

– Det er klart de kan ta gull

Med en ny overbevisende seier mot Tromsø har også andre enn bergenserne begynt å snakke om edelt metall. Det skjønner Eurosport-ekspert Christian Gauseth godt.
– Det er klart de kan ta gull. De har et godt forsprang på Rosenborg, som nok enda må innfinne seg i å være favoritter. Men at dette Brann-laget skal begynne å tape masse fremover? Nei, jeg ser det ikke for meg. De er så solide – ikke bare slipper de inn lite mål, men lag klarer så vidt å skape sjanser mot dem.
Og legger til:
– I tillegg har de Skålevik på topp som i stedet for å fiske kreps har begynt å score mål. Det er lov å begynne å tro på gull i Bergen igjen.
Nouri er imidlertid litt mer reservert med tanke på gamleklubbens sjanser.
– De er i fin flyt. Man vet aldri. Det er tett og jevnt. Vi får se. Det er for tidlig å si, smiler VIF-backen.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58